Terapeut Gut Tatiana - Terapie BOWEN Cluj

Terapeut Gut Tatiana - Terapie BOWEN Cluj

Data actualizare Actualizat la
17.02.2021
10162
Vizualizări
Trimite mesaj
Cabinetul de Terapie Bowen Gut Tatiana vă așteaptă pentru a descoperi puterea de autovindecare printr-o tehnică minunată, fără contraindicații! Terapia BOWEN este dedicată fiecăruia dintre noi și familiile noastre, de la nou născuți, copii, adolescenți, adulți și până la persoane în vârstă.

Acest tip de terapie poate fi aplicat pentru orice dezechilibru în organism, fie că este de natură fizică, mentală, emoțională sau chimică, şi dă rezultate în tratarea afecțiunilor acute, cronice, neurologice sau psihosomatice. Cu ajutorul terapiei Bowen corpul își găsește drumul către o funcționare echilibrată, reinstalează mecanismele de autoapărare, devenind mai puternic în fața bolilor, și va alege calea spre o stare de sănătate bună.

La ora actuală, TERAPIA BOWEN reprezintă unul dintre conceptele terapeutice â profunde existente în lume!

terapie-bowen-gut-tatiana

Tehnica Bowen
se face cu intervenție minimă din partea terapeutului, organismul nu este forţat să execute o comandă, ci este reactivat propriul mecanism de vindecare, ceea ce face posibilă recuperarea stării de bine existentă înainte de apariţia unei afecţiuni.

Prin aplicarea mișcărilor specifice tehnicii Bowen, pe anumite locații precise de pe corp, se realizează relaxarea totală a corpului. În această stare, „doctorul interior” din organismul omului preia comanda și începe procesul de vindecare, în propriul său ritm, oferindu-i timp și respectându-i limitele.

Servicii medicale Terapeut Gut Tatiana - Terapie BOWEN Cluj

Terapie BOWEN pentru gravide
 • Nouă luni liniştite este darul pe care toate mămicile îl așteaptă. Pe perioada sarcinii, viitoarele mămici se află în faţa unor noi provocări: stări de greaţă, valuri emoţionale, dureri de spate, dureri sciatice, arsuri la stomac, insomnii, edeme. Efectele benefice ale terapiei alină stările neplăcute din timpul sarcinii şi uşurează naşterea propriu-zisă.
Terapie BOWEN pentru bebeluși
 • După efortul din timpul nașterii, este foarte important ca trupul și sufletul bebelușului sa fie liniștite. Prin terapie este eliminat șocul suferit în timpul travaliului și bebelușii sunt ajutați să se dezvolte sănătos și armonios. Cu ajutorul procedurilor specifice sunt ameliorate colicile abdominale, constipația, diareea, balonările, vărsăturile și pot fi remediate probleme precum insomniile, agitația, dermatitele, refluxul gastric, canal lacrimal înfundat.
Terapie BOWEN pentru copii
 • Ȋn primii ani de viață, întreaga lume se deschide în fața copiilor. Terapia Bowen îi ajută să depășească piedicile, redându-le bucuria de a explora lumea, fără limite. Se recomandă pentru întărirea sistemului imunitar înainte de intrarea în colectivitate, pentru tratarea problemelor respiratorii, cum ar fi viroza respiratorie, amigdalita, otita, sinuzita, alergia, astmul bronşic, pentru ameliorarea problemelor datorate unor deficiențe, cum ar fi sindromul Down, sindromul ADHD, autismul, pentru tratarea enuresizului și problemelor emoționale.
Terapie BOWEN pentru adolescenți
 • Perioada adolescenței poate fi dificilă, atât psihic, cât și fizic. Terapia Bowen ajută organismul să-și restabilească echilibrul în cazuri de tulburări hormonale, depresii și probleme nervoase, dificultăţi de concentrare şi învăţare, tulburări digestive, probleme ale ochilor, probleme de postură (scolioză și scifoză).
Terapie BOWEN pentru adulți
 • Atâta timp cât suntem conștienți de afecțiunile noastre, fiecare tip de boală poate fi gestionată și fiecare stare poate fi îmbunătățită. Terapia Bowen vine în ajutor pentru rezolvarea problemelor scheleto-musculare, articulare, de infertilitate, dezechilibrelor hormonale, migrenelor și depresiilor, stărilor de oboseală acută sau cronică, herniilor de disc și multe altele.
Terapie BOWEN pentru seniori
 • Niciodată nu e prea tarziu pentru a ajuta organismul să-și păstreze sau să-și recapete starea de sănătate. Terapia Bowen este foarte utilă în problemele de circulaţie, sechelele apărute în urma atacului cerebral, boala Parkinson, osteoporoză, incontinenţă urinară, menopauză și multe alte afecţiuni.


15107322 704735256342020 1945716094244597296 n

LIFTING FACIAL prin tehnica REJUVANCE
 • Tehnica Rejuvance este o metodă manuală, complet naturală de tratament facial, ce se bazează pe principiile fiziologice ale corpului și astfel încurajează structurile feței să-și recapete vitalitatea. Nu se folosesc seruri, creme sau electricitate. Presupune o “atingere” delicată, dar eficientă, care reîntinerește și împrospatează fața, conferind simultan și o relaxare totală a corpului, asociată cu starea de bine.
 • Mișcările specifice ale tehnicii Rejuvance, delicate și ușoare, se adresează pe rând tuturor țesuturilor moi ale feței, superficiale sau de adâncime (piele, țesut conjunctiv și mușchi), restabilind fluxul normal al nutrienților, eliberând aderențele și conferind elasticitate pielii și tonus mușchilor.

Date de contact: Gut Tatiana - terapeut Bowen

 • Telefon: 0720 001 800
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Mănăștur
 • Orar:
  • Luni - Vineri: 08:00 - 12:00; 17:00 - 21:00
  • Sâmbătă - Duminică: urgențe
  • Cu programare telefonică la 0720 001 800
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: https://www.facebook.com/Terapeut-Bowen-Gut-Tatiana-167066913442193/
 • Adresa:
  • Str. Ion Meșter, Nr. 4, Scara 2, Ap. 12, CLUJ-NAPOCA


  View Larger Map