BOWEN - BOWTECH - TERAPEUT NITESCU MARIUS NICOLAE - TERAPIA BOWEN CLUJ

BOWEN - BOWTECH - TERAPEUT NITESCU MARIUS NICOLAE - TERAPIA BOWEN CLUJ

Data actualizare Actualizat la
11.06.2012
16277
Vizualizări
Trimite mesaj
Tehnica Bowen reprezinta o terapie holistica, ce functioneaza pe ideea declansarii capacitatii de auto-vindecare a propriului organism. Toti avem personalitati diferite, fiind individualitati unice, prin urmare si afectiunile de care suferim se pot manifesta diferit. Terapeutul Bowenwork Nitescu Marius Nicolae este terapeut licentiat cu grad avansat al Academiei de Bowtech Australia, cu experienta si in terapii energetice, dispune de metoda optima de vindecare, ce va va reda energia si o stare generala de bine.

Nu exista nici o problema de sanatate la care Terapia Bowtech sa nu raspunda cel putin printr-o ameliorare, indiferent ca aceasta problema se gaseste la copii, sportivi, barbati, femei, femei gravide sau persoane in varsta. Fiecare persoana va raspunde la terapia Bowen, in ritmul ei si in limitele ei.

Cateva dintre afectiunile in care s-a demonstrat o ameliorare dupa terapia Bowen sunt: scleroza multipla, paralizie cerebrala, paralizie faciala periferica, distrofie musculara, mialgie fibrinoasa, atac cerebral, boala parkinson. Afectiunile ce raspund foarte bine la Tehnica Bowen sunt: probleme osoase, musculare si articulare, afectiuni ale organelor interne, infertilitate, dezechilibre emotionale, stres si oboseala cronica, boli ale sistemului imunitar, alergii, probleme genitale, tulburari hormonale, recuperare post operatorie. Mai sunt si alte afectiuni sau probleme care pot fi tratare cu Tehnica Bowen, printre care enumeram: amigdalita, artrita, astm, boli de inima, bronsite, candidoze, coasta fisurata, ciroza, depresie, dureri abdominale, dureri ale vezicii biliare, dureri de dinti si gingii, eczeme, hemoroizi, hernie, indigestie, menopauza, osteoporoza, probleme glandulare si respiratorii, prostata, sinuzita, tensiune arteriala, tiroida, ulcer, vene varicoase si altele.

Avantaje terapia Bowen Cluj, comparativ cu toate celelalte terapii:
 • NU POATE FACE NIMIC RAU - in cazul in care terapia Bowen nu este realizata corect, corpul nu se va auto-rani, caz in care pacientul va beneficia de o ora de odihna.
 • TERAPEUTUL BOWENWORK NU-SI FORTEAZA VOINTA ASUPRA CORPULUI PACIENTULUI - terapeutul nu va folosi forte manipulatoare, intinderi puternice ale muschilor ori manevre asupra tesuturilor, ci va cere corpului sa inceapa auto-vindecarea, in timpul si limitele sale.
 • EFORTUL SI IMPLICAREA TERAPEUTULUI SUNT MINIME, COMPARATIV CU REZULTATUL FINAL - Un tratament Bowen consta in miscari delicate, realizate cu degetele, pe diverse puncte specifice de pe corp. Se fac pauze de cateva minute intre aceste secvente de miscari. Aceste miscari sunt necesare sa ofere posibilitatea organismului de a prelucra mesajele transmise prin intermediul neurotransmitatorilor. Terapia Bowen este singurul tratament in care un terapeut poate trata pana la sase pacienti deodata, cu efort minim si rezultate maxime imediate, pentru toti pacientii.
"Multi iti pot spune de ce boli suferi, dar putini dintre acestia te si trateaza! Ce este mai important pentru tine? Sa ti se faca inventarul bolilor, sau sa fii tratat de ele?"

Terapeutul Bowenwork Nitescu Marius Nicolae va va schimba viata!

Servicii medicale BOWEN - BOWTECH - TERAPEUT NITESCU MARIUS NICOLAE - TERAPIA BOWEN CLUJDate de contact: PF NITESCU MARIUS NICOLAE

 • Telefon: 0764.996.599; 0742.816.588
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Centru
 • Orar:

  Terapeut Bowen in Cluj-Napoca si Satu-Mare!

  • Numai cu programare telefonica
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.bowtech.ws
 • Adresa: Terapeut Bowenwork Nitescu Marius Nicolae - Terapia Bowen Cluj