PsyLife Clinic - Psihologie clinica - Consiliere psihologica - Psihoterapie

PsyLife Clinic - Psihologie clinica - Consiliere psihologica - Psihoterapie

Data actualizare Actualizat la
20.01.2015
8972
Vizualizări
Trimite mesaj
PsyLife Clinic reprezinta o echipa de psihologi si psihoterapeuti specializati în psihologie clinica si psihoterapie cognitiv comportamentala. PsyLife Clinic ofera o gama larga de servicii psihologice individuale, de grup si corporate.

Obiectivul PsyLife Clinic

Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lumeObiectivul nostru
este sa-i ajutam pe clientii nostri nu doar sa-si rezolve diversele probleme care le cauzeaza dificultati, ci sa-i ajutam sa se autodepaseasca in toate domeniile importante pentru ei, sa le oferim atat increderea necesara pentru a indrazni sa-si doreasca mai mult, cat si modalitatile specifice pentru a obtine ceea ce doresc."

Componenta pe care ne axam, in principal, este cea de preventie a problemelor emotionale si comportamentale si dezvoltarea personala a celor care apeleaza la noi. Practic, oferta noastra de servicii incepe cu ateliere si workshop-uri pentru copii, apoi adolescenti si merg pana la ateliere si workshop-uri pentru parinti si adulti.


Ce fel de teme abordam?

Temele
pe care le abordam sunt diverse si sunt stabilite atat de specialistii PsyLife, dar pot fi si sugerate de catre cei care doresc sa apeleze la serviciile noastre. Cateva din temele abordate sunt: dezvoltarea emotionala a copiilor, fricile celor mici, workshop-uri de educatie sexuala pentru copii, workshop-uri pentru parinti cu tema educatiei sexuale a copiilor lor, ateliere in cadrul carora adultii au invatat tehnici de relaxare, si o gama larga de teme pentru parinti:comunicarea eficienta cu copilul, alimentatia, somnul, cum formulam regulile familiei, secrete in a-mi asculta copilul.

Pe langa aceasta sectiune extrem de vasta, oferim si servicii de psihoterapie individuala pentru probleme emotionale si comportamentale.

 • Pentru adulti: anxietate, diverse frici, atacuri de panica, depresie sau in situatii dificile din viata de zi cu zi: divort, pierderea cuiva apropiat, schimbarea locului de munca, etc.
 • In ceea ce ii priveste pe copii, serviciile noastre abordeaza toate problemele emotionale si comportamentale care pot fi intalnite la cei mici: deficit de atentie si hiperactivitate, fricile copilariei, ticuri, probleme de adaptare, agresivitate, etc.
Echipa PsyLife Clinic

In plus, PsyLife Clinic ofera comunitatii psihologi clinicieni si psihoterapeuti specializati in diverse arii din domeniul problemelor de dezvoltare, emotionale si/sau comportamentale care apar in cazul copiilor, adultilor si varstnicilor.

Colaboratorii Clinicii au formari la un nivel inalt in domeniul psihologiei. Aceste formari au fost realizate atat in tara, cat si in strainatate, acestia fiind pregatiti sa le ofere clientilor nostri interventii (consiliere, psihoterapie, dezvoltare personala, coaching) validate stiintific, interventii care utilizeaza tehnici care au fost testate in studii realizate de-a lungul a zeci de ani.

Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume

Servicii medicale PsyLife Clinic - Psihologie clinica - Consiliere psihologica - Psihoterapie

Servicii psihologice individuale

Serviciile psihologice individuale sunt oferite de catre un psiholog specializat, fata in fata, intr-un cadru intim si confidential in care sa te simti in deplina siguranta.

 • Pentru adulti:anxietate, diverse frici, atacuri de panica, depresie sau in situatii dificile din viata de zi cu zi: divort, pierderea cuiva apropiat, schimbarea locului de munca, etc.
 • Pentru copii - serviciile noastre abordeaza toate problemele emotionale si comportamentale care pot fi intalnite la cei mici: deficit de atentie si hiperactivitate, fricile copilariei, ticuri, probleme de adaptare, agresivitate, etc.
Servicii psihologice de grup

PsyLife Clinic organizeaza cursuri cu tematica psihologica pentru publicul larg, parinti, studenti la psihologie, etc

Servicii psihologice pentru familie

Teme abordate:

 • Dezvoltarea emotionala a copiilor
 • Fricile celor mici
 • Workshop-uri de educatie sexuala pentru copii
 • Workshop-uri pentru parinti cu tema educatiei sexuale a copiilor lor
 • Ateliere in cadrul carora adultii au invatat tehnici de relaxare
 • Comunicarea eficienta cu copilul
 • Alimentatia
 • Somnul
 • Cum formulam regulile familiei
 • Secrete in a-mi asculta copilul.
Servicii corporate

Coaching-ul in business, in afaceri, in companii a devenit in ultimii ani un segment extrem de mult explorat si exploatat.

Activitati si terapie asistate de animale

Apropierea fata de animale aduce beneficii care se regasesc la toate nivelurile de functionare. Persoana care interactioneaza cu animale manifesta o acceptare de sine mai mare, mai multa autonomie, incredere si empatie."

CONTACTEAZA-NE!
Suna la 0746.921.521 sau trimite un email la adresa

Date de contact: Cabinet individual de psihologie Raluca Zaharie Anton

 • Telefon: 0746 921 521
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Grigorescu
 • Orar: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: https://www.psylife.ro