LIFELINE - BANCA TA DE CELULE STEM

LIFELINE - BANCA TA DE CELULE STEM

Data actualizare Actualizat la
14.12.2022
11592
Vizualizări
Trimite mesaj
De peste 25 de ani, LIFELINE se ocupă cu cercetarea în domeniul medicinei regenerative și al terapiilor celulare. Aceasta este singura bancă a cărei ofertă include 3 Produse de Terapie Celulară: Celule Stem Hematopoietice, Celule Stem Mezenchimale și Celule Progenitoare Endoteliale - Toate Separate la Nivel Celular.

Pentru separarea și stocarea celulelor stem din cordonul ombilicalLIFELINE utilizează metoda LifeCord - metodă UNICĂ și brevetată.

LifeCord este prima metodologie la nivel global prin care s-a reușit disocierea țesutului pentru a fi extrase și izolate celulele stem, fără a fi nevoie de aditivi ca și enzimele. Acestă metodologie inovatoare a fost pusă la punct de echipa departamentului de cercetare-dezvoltare din cadrul LIFELINE, în colaborare cu instituții de învățământ din Marea Britanie și cu o renumită organizație specializată în cercetări biotehnologice din Germania.

Recoltarea și transportul probelor biologice se face cu ajutorul LifeKit-ului - Kit de recoltare UNIC, brevetat de LIFELINE, care asigură maximă viabilitate a celulelor stem. LifeKit-ul din oțel medical inoxidabil oferă o protecție bună a probelor biologice în timpul transportului, menține potențialul acestora și permite livrarea lor în siguranță la banca de celule stem.

Dispozitivul LifeKit a fost clasat de juriul de la Forumul Global Cold Chain desfășurat în S.U.A. în top 4 în categoria Proiecte Globale de Logistică în domeniul Temperaturilor Controlate.

LIFELINE este acreditată AABB, autoritate pe plan mondial în domeniul celulelor stem, astfel încât dumneavoastră, în calitate de membrii ai familiei Lifeline, să beneficiați de calitatea și standardele impuse de către centrele de transplant, având garanția că celulele stem corespund normelor la nivel global!

De asemenea, compania este autorizată și licențiată la nivelul Uniunii Europene în domeniul celulelor stem și țesut.
Oferta-Lifeline-3-Servicii-la-pret-de-2 Ianuarie-2024 1200-630
LIFELINE este prima bancă de celule stem extrase din cordonul ombilical, înființată în Europa (Marea Britanie) încă din 1994 și care își desfășoară activitatea ca bancă regională cu sediul în Cipru din 2002. Procesarea, testarea și crioconservarea produselor de terapie celulară au loc în laboratoarele Lifeline, special construite în acest scop la Nicosia.

Primul pas spre un viitor mai sigur

Ca bancă de familie, LIFELINE le oferă viitorilor părinți ocazia de a păstra celule stem prelevate din țesuturile și sângele cordonului ombilical, material biologic despre care există dovezi certe că salvează vieți!

Terapiile standard cu celule stem vizează bolile autoimuneleucemii acute sau croniceboli ale sistemului imun congenitaleboli ale celulei stem și lista continuă.

Afecțiunile moștenite precum hemoglobinopatii, tulburări moștenite ale sistemului imunitar sau tulburări metabolice moștenite pot fi tratate cu celulele stem provenite de la persoane sănătoase, spre exemplu de la un frate sau o soră.

LIFELINE a fost înființată de oameni de știință renumiți, a căror viziune comună este de a oferi servicii de înaltă calitate de păstrare a celulelor stem prelevate din sângele și țesutul cordonului ombilical al nou-născuților. Calitatea se obține prin asigurarea trasabilității la nivelul tuturor procedurilor, prin inovare, sporind calitatea produselor de terapie celulară și prin implementarea procedurilor de asigurare a siguranței tuturor produselor de terapie celulară.

Serviciile LIFELINE sunt asigurate de către o societate de asigurări renumită, suma fiind de 1 mil euro/caz, fără limită maximă pe an. Informarea este guvernată de un cod de etică, iar părinților li se prezintă informații obiective sprijinite pe fapte științifice, într-un limbaj ușor de înțeles.

LIFELINE sprijină viitoarele mămici prin accesul la informații medicale de specialitate. Acestea sunt oferite cu ajutorul cursurilor online de educație prenatală gratuite, în cadrul Academiei Părinților Lifeline.

În ziua transplantului contează doar proba de calitate!


Cereți Oferta Personalizată LIFELINE: Completați formularul online, iar un consultant vă va contacta pentru a vă prezenta serviciile și pentru a vă răspunde la orice tip de întrebări sau nelămuriri. Click aici: https://www.lifelinecelulestem.ro/lifeline-ofera/oferte-celule-stem/

Servicii medicale LIFELINE - BANCA TA DE CELULE STEM

BENEFICIILE LIFELINE:

 • Prima bancă de celule stem extrase din cordonul ombilical, înființată în Europa (Marea Britanie), din 1994
 • Singura bancă ce oferă 3 Produse de Terapie Celulară
 • LifeKit - Kit de recoltare UNIC brevetat de Lifeline. Asigură maximă viabilitate a celulelor stem
 • LifeCord - Metodă brevetată și UNICĂ de separare și stocare a celulor stem din cordonul ombilical
 • BIOSAFE SEPAX 2 - Tehnologie de ultimă generație pentru procesarea sângelui din cordonul ombilical
 • Bancă Acreditată AABB - Standarde Internaționale de Calitate și Siguranță
 • Laboratorul Lifeline are Acreditare CYS EN ISO 15189:2012
 • Asigurare de risc profesional în valoare de 1.000.000 euro/caz
 • Contract semnat direct cu banca de stocare
 • Certificat de stocare conform cerințelor centrelor de transplant
 • Suport financiar la transplant în valoare de 25.000 euro
 • Transport GRATUIT al produselor de terapie celulară oriunde în lume
 • Posibilitate de Rate FIXE lunare, până la 4 ani
 • Stocare inclusă pe 20-25 de ani FĂRĂ alte costuri anuale
 • Platformă online pentru vizualizarea contului de client și plăți sigure
 • Acces gratuit la Academia Părinților Lifeline, cursuri de educație prenatală
 • Consultanță gratuită - Acces la propriul consultant Lifeline pe toată durata contractului
 • Răsplătim Fidelitatea - Deveniți Ambasador Lifeline și primiți un Voucher Cadou de 200 de ron pentru fiecare recomandare ce devine client Lifeline.

Date de contact: LIFELINE - recoltare și stocare celule stem

 • Telefon: 0723 263 151
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Sector 6 București
 • Orar: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: https://www.lifelinecelulestem.ro/