ORTOMED IMPORT - Orteze și suporturi active, Ciorapi compresivi și Suporturi plantare

ORTOMED IMPORT - Orteze și suporturi active, Ciorapi compresivi și Suporturi plantare

Data actualizare Actualizat la
07.02.2022
48408
Vizualizări
Trimite mesaj

Compania ORTOMED IMPORT furnizează produse medicale gama Bauerfeind, contribuind la menţinerea și îmbunătăţirea sănătăţii pentru o mai bună calitate a vieţii. Printre produsele importante se numără orteze, suporturi plantare și ciorapi compresivi.

Succesul terapeutic al produselor Bauerfeind se datorează experienţei de peste 80 de ani în tehnologia prelucrării şi a inovării continue, datorate muncii de cercetare a medicilor şi a oamenilor de ştiinţă. 

Această colaborare a permis firmei să ajungă liderul mondial în aplicarea tehnologiei de măsurare digitală tridimensională şi volumetrică. Rezultatele au fost produse patentate, câştigătoare de premii şi asigurate de servicii care garantează satisfacţia clientului.

imag descriere

Produsele nu se adresează doar persoanelor cu probleme de sănătate. Suporturile plantare se adresează celor care stau mult timp în picioare sau merg pe jos mult în cadrul serviciului. Astfel, cu ajutorul produselor, aceștia se pot bucura de un confort sporit şi o rezistenţă crescută.

Sportivii amatori şi profesionişti pot beneficia, de asemenea, de aceste suporturi plantare, special create pentru diverse sporturi: alergat, sporturi cu schimbări rapide de direcţie (baschet, fotbal, tenis, golf). Folosind suporturile, sportivul are un comfort sporit, o rezistenţă la efort crescută şi o formă mai bună.

Ciorapii compresivi se adresează persoanelor care stau mult în picioare sau calatoresc timp îndelungat cu maşina sau avionul. Ele ajută la scăderea oboselii şi previn apariţia edemelor provocate de inactivitatea prelungită. Graviditatea este, totodată, un factor de risc pentru apariţia varicelor, iar ciorapii compresivi sunt special concepuţi pentru comfortul gravidelor şi profilaxia varicelor.


Lider mondial în tehnologia de măsurare digitală tridimensională!

Sistem de masurare a presiunii plantare MediLogicSistem de măsurare a presiunii plantare Medilogic

Sistemul MediLogic de măsurare a presiunii plantare a piciorului și a distribuției greutății permite utlizatorului analiza precisă a rezultatelor. De asemenea, el poate înregistra static și dinamic starea piciorului uman.

Datele referitoare la sarcinile de impact sunt foarte importante pentru producerea suporturilor de înaltă calitate, în special pentru persoanele cu diformități (oameni ce suferă de sindromul de picior diabetic sau diformități asociate cu boli reumatice), dar și pentru sportivi.

Din momentul în care clientul pășește pe o placă, forma piciorului, stilul de mers, zonele de presiune și posibilele dezechilibre sunt identificate rapid de către sistemul MediLogic. Producerea este automatizată, aceasta fiind asistată de sistemul de producție de înaltă tehnologie GloboCad - Insole Configurator.Sistem de masurare a volumetriei picioarelor Image 3DSistem de măsurare a volumetriei picioarelor Image 3D

Sistemul Image 3D permite măsurarea digitală a picioarelor pacienților. Volumul, circumferința și lungimea picioarelor pacientului sunt scanate cu precizie, fără contact, în cursul îngrijirii flebologice. În urma dezvoltării unui model digital 3D al picioarelor, rezultatele sunt comparate cu produsele VenoTrain perfect-fit.

În momentul de față, peste 100.000 de picioare au fost măsurate cu tehnologia modernă 3D și au fost potrivite cu ciorapii compresivi VenoTrain.

Atât circumferinţa, cât și lungimea picioarelor au fost analizate științific, iar rezultatele au fost folosite pentru dezvoltarea continuă a produselor Bauerfeind. De asemenea, rezultate convingătoare ale Sistemului Perfect-Fit garantează potrivirea optimă a ciorapilor din gama de produse standard pentru majoritatea pacienților.


Bauerfeind - distribuitor oficial la Jocurile Olimpice!

Produsele pot fi utilizate după o accidentare, în timpul recuperării sau ca măsură preventivă. Din 2002, Bauerfeind este distribuitor oficial de produse ortopedice la Jocurile Olimpice.

Servicii medicale ORTOMED IMPORT - Orteze și suporturi active, Ciorapi compresivi și Suporturi plantare

SUPORTURI ACTIVE ȘI ORTEZE
 • Genunchi-Coapsă-Șold; Picior; Coloană Vertebrală; Mână; Cot; Umăr
Bauerfeind folosește o tehnologie ortopedică modernă oferind o viață activă și lipsită de durere, chiar și la o vârstă înaintată. Protezele și ortezele terapeutice ale firmei Bauerfeind au realizat standardul pentru ajutorul medical încă de la început. Acestea oferă suport în timpul recuperării de pe urma leziunilor, modificărilor degenerative și chirurgicale, dar furnizează și noi nivele de mobilitate. Firma Bauerfeind garantează o funcționare excelentă a produselor, impusă de standardele de înaltă calitate a produselor.

SUPORTURI PLANTARE ȘI ÎNCĂLȚĂMINTE
 • Tălpici - Branțuri - Talonete - Platfus - Picior diabetic - Pernițe viscoelastice - Pantofi GloboConcept
Succesul produselor Bauerfeind se bazează pe expertiză, experiență și muncă de echipă. Cu ajutorul tehnologiilor inovative și a materialelor folosite este permisă aplicarea în practică a filozofiei inteligente și revoluționare în domeniul tratamentului ortopedic. Gama curentă de produse Bauerfeind este optimizată și completată în mod constant, în vederea satisfacerii nevoilor crescânde a pieței globale. Scopul produselor Bauerfeind este stabilirea unei relații strânse, pe termen lung cu clienții, susținerea partenerilor de afaceri precum și a concepțiilor remarcabile de vânzări și marketing, fapt ce vă asigură baza succesului reciproc pe piață. Bauerfeind Foot Orthopedics este, în consecință, liderul pieței europene în domeniul suporturilor plantare.

CIORAPI COMPRESIVI MEDICINALI
 • Ciorapi medicinali - Ciorapi pentru varice - Ciorapi compresivi
Terapia eficientă pentru prevenirea afecțiunilor venoase cornice o reprezintă mișcarea continuă și un stil de viață sănătos. Persoanele care prezintă un risc crescut de îmbolnăvire sau au simptomele existente ale unei boli deja instalate, sunt sfătuite să devină mult mai active și să poarte ciorapi medicinali de compresie. Ciorapii medicinali de compresie trebuie purtați cât mai devreme deoarece o afecțiune venoasă avansată nu va mai putea fi înlăturată.

Compresia este o metodă simplă, însă foarte eficientă în ameliorarea sau prevenirea afecțiunilor venoase. Ciorapii medicinali de compresie exercită o presiune foarte bine definită asupra picioarelor - în regiunea gleznei presiunea este mai mare, scăzând din intensitate în partea superioară gleznei. Prin presiunea pe care o exercită, ciorapii compresivi ajută venele în transportarea sângelui înapoi spre inimă.

ELEMENTE ȘI MATERIALE PROTETICE
 • Pentru că persoanele cu dizabilități au dreptul să ducă în continuare o viață normală, Bauerfeind pune la dispoziția acestora elemente și materiale protetice proiectate astfel încât să ofere beneficiarilor soluții pentru îmbunătățirea vieții.
TEHNOLOGIE DE MĂSURARE
 • Sistemele de măsurare digitală determină standarde pentru tratamente de înaltă clasă. Se efectuează măsurători precise pentru ca ciorapii compresivi să se potrivească, se modelează cu acurateţe axul protezei și se produc suporturi plantare personalizate.
pf

Date de contact: SC Vianando SRL

 • Telefon: 0264 446 006; 0728 996 207
  Fax: 0264 596 611
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  • Luni - Vineri: 09:00 - 17:30
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.bauerfeind.ro
 • Adresa:
  • Cluj: Str. Republicii, nr. 65-67, et. 3

  Vizualizare hartă mărită
  • Bacău: Str. Lucreția Pătrășcanu, nr. 2D
   Tel.: 0234 511 322; 0735 210 063