RONDA MEDICAL - Produse și tehnică medicală în OSTEOSINTEZĂ

RONDA MEDICAL - Produse și tehnică medicală în OSTEOSINTEZĂ

Data actualizare Actualizat la
06.02.2019
12629
Vizualizări
Trimite mesaj
RONDA MEDICAL abordează domeniul osteosintezei din punct de vedere al echipamentelor și prin oferirea unui ansamblu complet de servicii, de la documentație tehnică, ghiduri pentru operații în formă animată sau filmate live, tehnici chirurgicale, până la consultanță în alegerea produsului potrivit și organizarea unor workshop-uri de specialitate.

Ronda Medical este furnizor de echipamente premium destinate următoarelor secții: ortopedie - traumatologie (prin osteosinteză pentru traumatologie și soluții de endoprotezare de șold, genunchi și umăr), neurochirurgie (prin soluții de fixare a coloanei vertebrale și cranioplastie, valve intracerebrale, chirurgia minum invazivă a anevrismelor), chirurgie buco-maxilo-facială (prin soluții de reconstrucție de față și craniu), chirurgie toracică (soluții de fixare, reconstrucție de torace, stern), chirurgia sportivă (prin chirurgia ligamentelor și chirurgia fasciilor musculare), până la chirurgie plastică (soluții de fixare pentru oase mici și soluții de prindere pentru ligamente și tendoane prin mini-ancore), chirurgia pediatrică, dar și altor specialități chirurgicale.

 • Având acces la soluțiile chirurgicale de ultimă generație de la DePuy Synthes, Mitek, Codman, Pega Medical,  Ronda Medical contribuie la dezvoltarea conceptului de sănătate durabilă în România.
 • Organizează regulat workshop-uri și training-uri de specialitate.
 • Susține medicii români în procesul de educație medicală continuă prin facilitarea accesului acestora la cursuri de specialitate în Europa și nu numai.
 • Sprijină activitatea Fundației AO – România, prin organizarea de cursuri și seminarii, pentru a le facilita medicilor din România accesul la informațiile actualizate din domeniu și pentru a îmbunatăți peisajul medical românesc în domeniul osteosintezei.
 • Oferă consultanță pre-operatorie și asistență intra-operatorie, oriunde în țară.
 • Pune bazele unui Centru de Educație Postuniversitară destinat specialiștilor în osteosinteză. Centrul este compus dintr-un amfiteatru, o sală pentru workshop pe cadavru și săli de lucru pe mulaje de os. Aici, medicii își vor putea aprofunda cunoștințele sub îndrumarea specialiștilor calificați în osteosinteză din țară și străinatate. Acest proiect este unic în România și demonstrează caracterul inovator și dedicat al echipei Ronda Medical


De asemenea, Ronda Medical oferă asistență intraoperatorie, instrumentar și set complet de implanturi, prezentări și Hands-on. Pentru anumite modele de implanturi, acordă clienților posibilitatea de a beneficia de șabloane pentru alegerea implantului potrivit. În plus, oferă spre închiriere osteotoame, truse de alezare centromedulară, soluții complete de fixatoare externe, toate produsele fiind livrate în maximum 24 de ore, oriunde în țară, inclusiv în weekend.

 26219401 1416965558426864 5507069591792234708 n

Echipa Ronda Medical are ca principal scop oferirea de soluții complete și integrate în domeniul tehnicii chirurgicale și reprezintă companii precum DePuy, Codman, Mitek și Synthes, toate acestea fiind divizii ale concernului Johnson & Johnson, precum și institutele Pega Medical și MTF (Muskuloskeletal Transplant Foundation).

Momentan, Ronda Medical are reprezentanți în toate zonele importante de pe piața din România și este certificată ISO 9001. De asemenea, Ronda Medical se află în parteneriate, pe baza diverselor granturi de cercetare, cu Universitățile de Medicină și Farmacie din București, Iași și Cluj-Napoca.Servicii medicale RONDA MEDICAL - Produse și tehnică medicală în OSTEOSINTEZĂ

 • Ronda Medical oferă produse de o înaltă performanță și calitate, certificate AO/ASIF, însoțite de recomandări bune din partea lumii chirurgicale internaționale
 • Training-uri de specialitate în domeniul osteosintezei
 • Prezentări de specialitate în domeniul osteosintezei
 • Workshop-uri de specialitate în domeniul osteosintezei
 • Cursuri interne și internaționale în domeniul osteosintezei
 • Pachet de servicii, alcătuit din informații și soluții complete de osteosinteză, necesare pentru buna derulare a activității și pentru o utilizare cât mai corectă a produselor.
 • Soluții financiare pentru a ușura accesul la tehnica medicală de ultimă oră
 • Service pentru aparatură, în 48 de ore, în orice locație din România, prin intermediul serviciului ambulant, cu personal special dedicat, aflat în dotarea sa

Date de contact: RONDA MEDICAL

 • Telefon: 0264 237 212
  Fax: 0264 237 295
 • Cartier: Zorilor
 • Orar: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.rondamedical.ro