Dr. Olimpiu Hârceagă - Chirurgie estetică și plastică Cluj

Dr. Olimpiu Hârceagă - Chirurgie estetică și plastică Cluj

Data actualizare Actualizat la
27.06.2019
5478
Vizualizări
Trimite mesaj
Doctor Olimpiu Hârceagă este chirurg plastician cu specializare în Chirurgie Plastică și Dermatologie care dorește să își ajute pacienții să obțină repararea și armonia corpului. În cadrul cabinetului său pot fi aplicate o serie largă de proceduri estetice chirugicale și proceduri nonchirugicale menite să aducă un plus de frumos fizicului.

Doctorul Olimpiu Hârceagă acordă o atenție deosebită nevoilor clienților și intervențiilor pe care le practică. El a efectuat 3 ani de specializare în străinătate și a lucrat ca rezident în serviciul de chirurgie plastică al spitalului John Radcliffe Hospital parte a Oxford University Hospitals, unul dintre cele trei mari servicii de chirurgie plastică din UK.  De asemenea, a efectuat stagii de pregătire în Belgia, Brussels, la Spitalul Universitar UZ Brussel și în Stuttgart, la Marrien Hospital.

În materie de chirurgie estetică și plastică există numeroase inovații și proceduri care acordă pacienților o multitudine de opțiuni. Astfel, Dr. Olimpiu Hârceagă are grijă ca la fiecare consultație să ofere informațiile necesare pentru ca pacientul să aleagă procedura chirurgicală sau nonchirugicală corectă.  
 
dr-olimpiu-harceaga

Cu ajutorul doctorului Olimpiu Hârceagă pot fi efectuate: liftinguri faciale, otoplastii, implante faciale, liposucții, rinoplastii, augmentări mamare (sunt folosite implante mamare cu 30% mai ușoare decât implantele clasice), abdominoplastii, peeling-uri, augmentări a buzelor și nu numai.

În același timp, cu ajutorul acestuia puteți beneficia de tehnici noi. Dr. Olimpiu Hârceagă este printre primii chirurgi din țară care folosește piezochirurgia în rinoplastie. Această tehnică chirurgicală are avantajul utilizării unui bisturiu de os cu ultrasunete care înlocuiește dalta și ciocanul. Nivelul de detaliu este îmbunătățit, trauma asociată operației este scăzută, iar rezultate sunt mai apropiate de dorința pacientului și mai naturale.

Dr. Olimpiu Hârceagă vă invită să discutați în cadrul unei consultații (3 locații în Cluj-Napoca) despre dorințele și așteptările pe care le aveți cu privire la îmbunătățirea aspectului fizic. Cu un portofoliu extins de tehnici și proceduri, vă va prezenta opțiunea perfectă care va aduce rezultatele dorite, fără complicații.

Servicii medicale Dr. Olimpiu Hârceagă - Chirurgie estetică și plastică Cluj

  CONSULTAȚIE
  PROCEDURI CHIRURGICALE
  Corp și gât
SâniCorp
RinoplastieChirurgie reconstructivă
PROCEDURI NONCHIRURGICALE
Proceduri cu laser Rejuvenare & Antiaging
Fillere & Toxină cu efect antiridRemodelare corporală

Date de contact: Dr. Olimpiu Hârceagă - Chirurgie estetică și plastică Cluj

 • Telefon: 0745-169946
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Cluj-Napoca
 • Orar: L-V: 9:00 – 20:00

  Consultațiile se fac doar după o PROGRAMARE PREALABILĂ.
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: https://drolimpiuharceaga.ro
 • Adresa: LOCAȚII CONSULTAȚII

  • Str. Republicii, nr. 65, Cluj-Napoca


  • Str. Cardinal Iuliu Hossu, nr. 11, Cluj-Napoca
  <


  • Str. Mihai Eminescu, nr. 3, Cluj-Napoca