LIPOLINE - rinoplastie Cluj - modelare nas - deviatie de sept

LIPOLINE - rinoplastie Cluj - modelare nas - deviatie de sept

Data actualizare Actualizat la
16.06.2011
10498
Vizualizări
Trimite mesaj
Clinica Lipoline Cluj va ofera servicii de rinoplastie - modelare nas situate la standarde foarte inalte. Cererea pentru astfel de operatii de modelare a nasului sunt tot mai des solicitate. Acest lucru se datoreaza, in mare parte, si supraspecializarii d-nei Dr. Vidrascu in septorhinoplastie, dar si pacientii ce apeleaza la rinoplastie devin tot mai informati si au o incredere mai mare in abilitatile tehnice ale chirurgilor plasticieni.

Procesul de rinoplastie - modelare nas:

Inainte de toate este necesara o consultatie in care dumneavoastra va puteti exprima EXACT ceea ce doriti sa fie corectat. Un lucru important este ca dumneavoastra sa fiti hotarati si motivati, astfel incat sa puteti beneficia de rinoplastie, pentru ca interventia este foarte laborioasa, necesita o mare precizie, fiind o operatie complexa si dificila si avand un impact mare asupra imaginii dumneavoastra. De obicei, medicul refuza sa realizeze operatia de rinoplastie pe o persoana care nu este motivata, care nu este hotarata cu privire la ce schimbare sau ameliorare doreste. De-a lungul acestei consultatii vi se vor aduce la cunostinta atat riscurile, cat si efectele adverse, conduita postoperatorie si perioada de recuperare.

La o a doua consultatie se vor colecta poze de-ale dumneavoastra pentru a stabili exact planul operator, adica modificarile estetice si functionale necesare. Daca dispuneti de deviatie de sept, este indicat ca si aceasta sa fie corectata cu scopul de a obtine un rezultat complet functional si estetic. La clinica Lipoline se practica septorhinoplastia completa atunci cand este necesara.

Rinoplastia se realizeaza doar cu anestezie generala, iar pentru asta nu trebuie sa consumati deloc nici alimente lichide si nici solide. Interventia chirurgicala va dura intre 1,5h - 2,5 h, cu minima cicatrice - in functie de modificarile necesare. Postoperator, veti ramane internat in cadrul clinicii noastre sub atenta supraveghere a medicului anestezist. Daca totul decurge favorabil, a doua zi postoperator se vor extrage tampoanele intranazale si veti fi externat cu recomandarile postoperatorii inscrise in biletul de iesire.

Indicatii:
Dupa 5 - 7 zile de la efectuarea operatiei de rinoplastie va fi necesara inca o vizita la clinica pentru a se suprima atela si pansamentul. Firele se indeparteaza la 14 zile de la operatie. Trebuie sa stiti ca vanataile situate la nivelul pleoapelor vor persista 7-10 zile, iar inflamatia cateva luni. Rezultatul final il veti putea observa la aproximativ un an.

Lipoline este partenerul tau de incredere si va sprijina in indeplinirea dorintelor si viselor dumneavoastra cu experienta si performanta implicate in actul medical.

Servicii medicale LIPOLINE - rinoplastie Cluj - modelare nas - deviatie de sept

Servicii chirurgie estetica Lipoline Cluj:

 • rinoplastie - modelare nas 
 • deviatie de sept

Date de contact: Lipoline

 • Telefon: 0264.353.566, 0743.55LIPO, 0743.555.476
  Fax: 0264.353.566
 • Cartier: Grigorescu
 • Orar: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.chirurgieesteticacluj.ro/clinica/chirurgicale-cu-radiofrecventa/modelare-nas.aspx
 • Adresa:
  • str. Donath, nr. 8, Cluj-Napoca, jud. Cluj