Cabinet stomatologic Dr. Simona Bene - Stomatologie - Radiologie dentara - Tehnica dentara

Cabinet stomatologic Dr. Simona Bene - Stomatologie - Radiologie dentara - Tehnica dentara

Data actualizare Actualizat la
29.10.2013
17332
Vizualizări
Trimite mesaj

Centrul stomatologic SBDental reprezentat prin Dr. Simona Bene va ofera consultatii GRATUITE si toata gama de tratamente stomatologice - radiologie dentara, tehnica dentara pentru adulti si copii.

Centrul stomatologic SBDental este format din 2 cabinete unul in Cluj-Napoca - str. Clinicilor 50 cu o vechime de 10 ani, al doilea cabinet se afla in Apahida - str. Horea 18 cu o vechime de 3 ani.

Un cabinet stomatologic modern!

Cabinetul stomatologic „Dr. Simona Bene” este un cabinet modern in care predomina o atmosfera placuta, relaxanta, care te face sa uiti de frica de stomatolog. Cabinetul este dotat cu tehnologie si tehnici de lucru moderne. Sterilizarea instrumentarului se efectueaza intr-o incapere special amenajata, radiologia dentara intr-o incapere izolata, dotata cu aparatura speciala.

Cabinet stomatologic Dr. Simona Bene - Stomatologie - Radiologie retroalveolara - Tehnica dentara

Medicul, asistenta dentara sau asistenta de profilaxie si tehnicianul dentar din cadrul cabinetului stomatologic Dr. Simona Bene au atributii bine stabilite, formand o adevarata echipa.

Cabinetul stomatologic „Dr. Simona Bene” va ofera consultatii pe baza rezultatelor carora se intocmeste fisa pacientului, se stabileste un diagnostic, se discuta cu pacientul variantele posibile de tratament, si se explica toate variantele, cu avantajele si dezavantajele lor. Pacientului ii este prezentat si costul aproximativ al tratamentului.

SBDental reprezentat prin Dr. Simona Bene va ofera consultatii GRATUITE si toata gama de tratamente stomatologice - radiologie dentara, tehnica dentara pentru adulti si copii.

D-na Dr. Simona Bene este medic specialist stomatolog. Atenta, delicata, foloseste doar echipamente de ultima generatie, avand intotdeauna ca prioritate starea de bine a pacientilor.

PROGRAMEAZA-TE ACUM!
*Vezi mai sus date de contact!

Servicii medicale Cabinet stomatologic Dr. Simona Bene - Stomatologie - Radiologie dentara - Tehnica dentara

Servicii stomatologice oferite de Cabinetul Dr. Simona Bene

 • Tratamente stomatologice complete
 • Radiologie
 • Tehnica dentara
 • Stomatologie pediatrica
 • Urgente stomatologice
 • Chirurgie maxilo-faciala

SBDental reprezentat prin Dr. Simona Bene va ofera consultatii GRATUITE si toata gama de tratamente stomatologice - radiologie dentara, tehnica dentara pentru adulti si copii.

Date de contact: Cabinet stomatologic Dr. Simona Bene

 • Telefon: 0740.588.083; 0748.108.940
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Centru / Apahida
 • Orar:
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: