STOMPRAX MEDICA - Endodontie - Ortodontie - Estetica dentara - Implantologie - Parodontologie

STOMPRAX MEDICA - Endodontie - Ortodontie - Estetica dentara - Implantologie - Parodontologie

Data actualizare Actualizat la
27.01.2015
6992
Vizualizări
Trimite mesaj

Centrul stomatologic Stomprax Medica va ofera o gama larga de servicii de medicina dentara la standarde înalte de calitate si profesionalism: endodontie, parodontologie, ortodontie, estetica dentara, chirurgie si implantologie, protetica, inhalosedare.

Centrul stomatologic Stomprax Medica Cluj se distinge atat prin calitatea serviciillor stomatologice, cat si prin calitatile individuale ale echipei medicale ce cuprind onestitatea, entuziasmul, confidentialitatea, promtitudinea, rabdarea si respectul fata de pacient.

Ce ne recomanda?

Atmosfera relaxanta din cadrul centrului stomatologic Stomprax Medica, consilierea personalizata, dar si manoperele complet nedureroase efectuate cu scopul restaurarii zambetului si confortului dvs.

Echipa STOMPRAX MEDICA

STOMPRAX MEDICA - Endodontie - Ortodontie - Estetica dentara - Implantologie

Dr. Ovidiu Pastrav - doctor in medicina dentara, medic specialist in stomatologie generala si in endodontie, impreuna cu Dr. Mihaela Pastrav - doctor in medicina dentara si specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala - coordoneaza activitatea echipei medicale STOMPRAX MEDICA care este compusa din medici specialisti in stomatologie generala, parodontologie, ortodontie, stomatologie pediatrica, endodontie si chirurgie dento-alveolara.

Cabinetele de stomatologie Stomprax Medica sunt dotate cu tehnica de ultima generatie pentru ca vizita dvs. la medicul stomatolog sa se desfasoare in conditii optime si maxim confort.

Astfel, Stomprax Medica va ofera servicii stomatologice de:

Endodontie

In cazul in care caria dentara nu este tratata la timp acesta va infecta pulpa dentara (nervul), ceea ce va da nastere unor dureri dentare de multe ori insuportabile. Rezolvarea acestei probleme reprezinta, dupa parerea multor pacienti - scoaterea dintelui in cauza, fara a lua in considerare consecintele pe care le implica pierderea acestuia. Solutia data de Stomprax Medica? Un tratament endodontic - corespunzator al canalelor radiculare.

Astfel, dintele afectat va fi salvat si restaurat prin mai multe metode, in functie de gradul de distructie coronara provocat de carie. In cadrul Stomprax Medica se utilizeaza variate tehnici de obturare a canalului radicular: metoda clasica prin condensare laterala la rece, metoda moderna de obturatie 3D etc.


Ortodontie

La Stomprax Medica diagnosticam, prevenim si tratam malpozitiile dentare si iregularitatile scheletice, tinand cont, la fiecare caz in parte, de armonia si estetica faciala. Problemele ortodontice pot determina aparitia cariilor, a bolilor gingivale, a distructiilor osoase, probleme ale articulatiei temporo-mandibulare, pierderi dentare, de aceea Stomprax Medica recomanda tratamentul ortodontic. Cabinetul ofera aparate ortodontice variate, in functie de varsta si de problemele pacientului - pentru copii aparate mobilizabile si functionale, pentru adulti si adolescenti aparate fixe. Varsta nu reprezinta un impediment in efectuarea unui tratament ortodontic, deoarece exista tehnici interdisciplinare de rezolvare chiar si a cazurilor extrem de dificile.


Stomatologie pediatrica

Stomprax Medica va ofera si tratamente speciale pentru afectiunile dentare ale copiilor. Dantura copiilor necesita ingrijiri speciale in timpul procesului de crestere care sa permita o dezvoltare normala a aparatului dentomaxilar, evitandu-se astfel aparitia afectiunilor dentatiei definitive. Prin urmare, cabinetele stomatologice Stomprax Medica ofera servicii individualizate pentru cei mici: consiliere, mijloace de profilaxie a aparitiei cariilor dentare, instruire cu privire la o tehnica de periaj corecta, fluorizari topice si sigilari dentare. Tratamentele pentru copii se desfasoara intr-un cadru prietenos, medicii stomatologi avand rabdare si intelegere pentru cei mici.


Ti-e frica de dentist? Descopera INHALOSEDAREA!Stomprax Medica - Inhalosedare

Stomprax Medica iti ofera tratamente stomatologice fara frica sau durere sub IHALOSEDARE! Prin inhalarea unui amestec de oxigen si protoxid de azot, pacientilor care le este teama de medicii dentisti sau care nu suporta durere, sunt mai relaxati si mai colaboranti.

Fa-ti o programare ACUM!
*Vezi mai jos date de contact

Servicii medicale STOMPRAX MEDICA - Endodontie - Ortodontie - Estetica dentara - Implantologie - Parodontologie

CONSULTATII STOMATOLOGICE
 • Consultatiile stomatologice sunt realizate cu responsabilitate si respect de catre membrii echipei Stomprax Medica pentru a putea stabili un plan corect de tratament, in functie de necesitatile terapeutice, dar si de dorintele pacientilor.
Stomprax Medica - Consultatii stomatologice
PARODONTOLOGIE
 • Diagnosticarea, profilaxia si tratamentul bolilor care afecteaza parodontiul - tesuturile care mentin dintele pe creasta alevolara: gingie, os, ligament dento-alveolar, cement si dintele in sine.
stomprax-medica-servicii-praodontologie-cluj
ESTETICA DENTARA
 • Detartraj, periaj profesional si Prophi Jet
 • Albire
 • Remodelarea dintilor/ modificarea formei/ inchideri de spatii.
 • Obturatii fizionomice
 • Skyce dentar (bijuterii dentare)
Stomprax Medica - Estetica dentara
ENDODONTIE - Extirparea nervului si obturatia de canal
 • Stomprax Medica utilizeaza diferite tehnici de obturare a canalului radicular - metoda clasica prin condensare laterala la rece, metoda moderna de obturatie 3D (dupa o preparare mecanica a canalului cu instrumentar rotativ, materialul de obturatie endodontica este injectat si condensat cu ajutorul anumitor sisteme pentru a asigura o sigilare tridimensionala si etansa a spatiului endodontic)
Stomprax Medica - Endodontie
CHIRURGIE SI IMPLANTOLOGIE
 • Cabinetele de stomatologie Stomprax Medica va asteapta pentru orice problema chirurgicala - de la simple extractii, la extractia dintilor inclusi, extractia molarilor de minte, precum si pentru rezectii apicale, dar si pentru interventii legate de aplicarea / igienizarea si intretinerea implantelor dentare.
Stomprax Medica - Chirurgie si implantologie
PROTETICA
 • Lucrarile protetice pot fi fixe, atunci cand mai exista dinti "de legatura" astfel incat sa se poata realiza lucrari ce vor fi cimentate pe dintii vecini spatiului edentat, sau mobile, respectiv protezele dentare.
Stomprax Medica - Protetica
ORTODONTIE
 • La Stomprax Medica sunt diagnosticate, prevenite si tratate malpozitiile dentare si iregularitatile scheletice, tinand cont de armonia si estetica faciala. In lipsa unui tratament, problemele ortodontice pot determina aparitia cariilor, a bolilor gingivale, distructii osoase, probleme ale articulatiei temporo-mandibulare, pierderi dentare.
Stomprax Medica - Ortodontie
PEDODONTIE/ STOMATOLOGIE PEDIATRICA
 • Servicii individualizate de consiliere pentru cei mici, precum si mijloace de profilaxie a aparitiei cariilor dentare.(instruire cu privire la o tehnica de periaj corecta, fluorizari topice si sigilari dentare)
Stomprax Medica - Pedodontie
INHALOSEDARE
 • Inhalarea unui amestec de oxigen si protoxid de azot, pacientii de toate varstele care au retinere fata de vizita la medicul dentist sau cei care au dezvoltat chiar adevarate fobii, sunt mai relaxati si mai colaboranti.
Stomprax Medica - Inhalosedare

Date de contact: SC STOMPRAX MEDICA SRL

 • Telefon: 0364 268 418; 0722 643 828; 0732 633 422
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  • Luni - Joi: 9 - 13, 14 - 20
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.stomprax-medica.ro
 • Adresa:
  • Str. Motilor 145, ap.1, Cluj-Napoca, Cluj - Accesul se face de pe str. Marginasa, 11, Cluj-Napoca, Cluj

  Vizualizare hartă mărită