LONDON EYE - Salon de frumusete - remodelare corporala si dermatologie estetica

LONDON EYE - Salon de frumusete - remodelare corporala si dermatologie estetica

Data actualizare Actualizat la
29.08.2014
11272
Vizualizări
Trimite mesaj
SALONUL LONDON EYE este un loc in care te poti simti unic, apreciat si deasupra tuturor. Asemeni unei calatorii in “Roata Mileniului”, odata ce ai intrat in salon te detasezi de trairile cotidiene si te proiectezi intr-un viitor mai frumos, in care tu esti la inaltime.

Salon London EyeIn acest centru Spa au fost aduse tendinte originare din Anglia, combinate cu tehnologia HiTech adaptata atat pentru specificul feminin, cat si masculin.

Sunt bineveniti atat doamnele, cat si domnii!

In centrul nostru spa te poti bucura de FUTURA PRO - primul concept revolutionar de stimulare bioptica care combina proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea curentului electric, cu microcurenti pentru intinerire si cu transmisia ultrasunetelor.
Aparat ULTRA TONE FUTURA PRO


Totul pentru o remodelare perfecta al corpului, pentru slabire in greutate si centimetri si contra celulitei!

London Eye iti ofera primul program de slabit dupa ce ai nascut, reabilitare, microcurent si ultrasunete, lifting nonchirurgical al fetei!

Solar vertical London EyeLa London Eye poti beneficia de o BRONZARE CONTROLATA si monitorizata prin analiza de piele EASYCARE datorita solarelor de ultima generatie MEGASUN CADILLAC si PURE ENERGY prevazute cu toate facilitatile de care are nevoie orice om modern si caruia ii place sa duca confrtul la extrem.

Impachetari parafangoSa nu uitam de impachetarile cu parafango in termocuvertura sau in sauna umeda si uscata, de masajul terapeutic, de intretinere si relaxare, sauna atat de benefica si binevenita in sezonul rece, manichiura si pedichiura, care sunt cartea noastra de vizitaMasaj terapeutic London Eye si nu in ultimul rand coaforul cu ultimele tendinte si culori care va redau increderea!
 
Salonul nostru estetica faciala lasa o amprenta puternica prin personal calificat si manierat, prin produsele de calitate, prin tratamentele faciale atat de diversificate, care tintesc toate segmenetele de varsta, prin machiajele profesionale si nu in ultimul rand prin aparatura super profesionala si prin analizatorul de piele care descopera cu exactitate tipul de piele.

De la London Eye poti achizitiona cadoul surpriza pentru momente speciale
London Eye Gift Card!
Gift Card London Eye

Servicii medicale LONDON EYE - Salon de frumusete - remodelare corporala si dermatologie estetica

LONDON EYE va ofera urmatoarele servicii:

 • Intretinere corporala si faciala (biostimulare si impachetari)
 • Cosmetica corporala si faciala
 • Tratamente faciale Académie
 • Machiaj si extensii gene
 • Coafor si frizerie
 • Manichiura & Pedichiura
 • Unghii tehnice
 • Solar orizontal si vertical (cu analiza de piele)
 • Masaj
 • Sauna
Puteti accesa site-ul nostru www.londoneye.ro pentru a urmari promotiile si noutatile care sunt diversificate si satisfac nevoile clientilor nostri.

REMODELARE CORPORALA
1. ULTRATONE FUTURA PRO
Un concept nou și revoluționar: sistemul de stimulare bioptica. Acest sistem combina proprietatile energizante si cicatrizante ale razelor optice, cu biostimularea data de curentul electric cu microcurentul pentru reintinerire si cu transmisia ultrasunetelor. Toate acestea pentru o completa remodelare si întinerire a corpului ! LondonEye va pune la dispozitie acest aparat revolutionar atât pentru terapii corporale si faciale si este destinat atât doamnelor cât si domnilor.
Ceea ce îl diferentiaza de toate celelalte aparate de electrostimulare este faptul ca:

 • detine baza de date automata a clientilor
 • aparatul indica automat de câte sedinte aveti nevoie si la ce interval de timp, cu ce frecventa si ce zone trebuie tratate
 • biostimularea faciala performanta pentru lifting non-chiriurgical (activator facial cu peste 1000 impulsuri bioptice cu rezultate spectaculoase)
 • exista posibilitatea efectuarii a 3 tratamente diferite în acelasi timp (ex: slabit, celulita, tonifiere)
 • fiecare arie va primi o biostimulare individuala, iar pe ecran se succed cele 50 de faze diferite ale programului
 • la sfarsitul fiecarui tratament se vor afisa numarul total de centimetri pierduti si numarul de centimetri pierduti pe fiecare zona
ULTRATONE FUTURA PRO cuprinde terapii corporale complexe:
BIOSTIMULARE CORPORALA, SLABIT SI REMODELARE CELULITA, POST-NATAL, REDUCEREA GRASIMII PE MUSCULATURA
TONIFIERE, tonifiere musculara profunda, liftingul pielii si tonifiere, liftingul bustului, tonifierea pectoralilor, tonifierea postnatala, tonifierea bazinului - POSTURA
2. IMPACHETARI CU PARAFANGO
Impachetari London Eye

3. MASAJ
In centrul nostru SPA, se executa masaje de relaxare anticelulitice, medicale, masaje pentru sportivi si masaje partiale la un standard profesional foarte ridicat. Masajele sunt executate cu game profesionale, cu uleiuri esentiale naturale într-un cadru cald prevazut cu aromaterapie si cromoterapie sub surdina muzicii de relaxare. 
London Eye - masaj
4. SAUNA UMEDA SI USCATA
Sauna London Eye

DERMATOLOGIE ESTETICA
1. TRATAMENTE FACIALE ACADEMIE
Tratamentele faciale le recomandam tuturor, indiferent de varsta, tip de ten sau profesie. "Frumusetea nu este intamplatoare", se dobandeste, se pastreaza cu grija si are nevoie de ajutorul unui specialist.
Tratamentele cosmetice moderne imbina stiinta si maxima placere, sunt realizate cu ajutorul produselor profesionale active, avand texturi superbe, mirosuri naturale, conferind placere clientelor si succes cosmeticienei.
Tratamente Academie

Academie cuprinde atat tratamente bazice cat si tratamente specifice, game care tintesc toate segmentele de varsta. Vedeti pe www.londoneye.ro tipurile de tratamente pe care le oferim.
2. MICROCURENT SI BIOSTIMULARE FACIALA - vezi pe site detalii la aparatul ULTRATONE FUTURA PRO
3. MACHIAJE PROFESIONALE
4. SOLARUL care are proprietati benefice pentru anumite tenuri cu probleme. Solarul este prevazut cu analizator de piele ceea ce permite clientului sa ia in culoare doar atat cat este necesar.
Solar London Eye
5.COAFOR
Pentru probleme capilare in salonul nostru exista tratamente specifice de curatare a scalpului si de refacere a PH-lui.
MEDICINA SPORTIVA
1. ULTRATONE FUTURA PRO - antrenament sportiv si de reabilitare. Vezi exact tipurile de antrenament oferite de aparat pe site-ul www.londoneye.ro
2. MASAJ SPORTIV

Date de contact: SC London Eye SRL

 • Telefon: 0364-101.392; 0749-839.851; 0744-453.032; www.londoneye.ro
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Zorilor
 • Orar: L-V: 9-21
  S: 9-14

 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://londoneye.ro/
 • Adresa:
  Adresa London Eye