LIPOLINE - dezintoxicare - irigare colon

LIPOLINE - dezintoxicare - irigare colon

Data actualizare Actualizat la
13.04.2011
15077
Vizualizări
Trimite mesaj
Irigarea de colon nu este un concept nou, ci este folosita, de multi ani,  de catre starurile americane, cu scopul de a avea un aspect intinerit si revitalizant. Irigarea colonului reprezinta mai exact, curatarea colonului, adica a portiunii din organism in care se acumuleaza reziduuri si toxine. Aceasta incarcare a colonului va aduce organismului efecte negative imediate si de durata: stare generala proasta - oboseala cronica, balonare, disconfort, lipsa puterii de concentrare - precum si cresterea in greutate si celulita. Acest lucru se intampla din cauza toxinelor care nu mai pot fi eliminate, ci reabsorbite de catre organism, din cauza rezidurilor ce au ramas pe "perisorii" colonului.
Initial, starurile americane au apelat la deja cunoscutul procedeu numit "clisma". De-a lungul timpului, procedeul s-a perfectionat, iar in anumite perioade americanii utilizau chiar si cafeaua pentru clisma, pentru ca se credea ca  are capacitatea de curata intestinele mai eficient. In timp, insa, lucrurile s-au schimbat, pentru ca in prezent sa se inlocuiasca clisma cu irigarea de colon, denumita stiintific colonhidroterapie. Irigarea de colon este un procedeu  igienic si mult mai usor de suportat de catre utilizator.
Dupa curatarea colonului, pacientul se va simti revitalizat si energizat, pentru ca prin eliminarea acestor toxine pacientul se alege cu o sanatate de fier. Mai mult, irigarea de colon se utilizeaza cu un real succes si in profilaxia cancerului de colon, precum si in dezintoxicare, in special la pacientii ce sufera de afectiuni hepatice.
De asemenea, cand vine vorba de partea estetica, irigarea de colon asigura un abdomen plat, scaderea in greutate, precum si eliminarea celulitei. Nu in ultimul rand, colonhidroterapia are ca rezultat curatarea porilor, cu alte cuvinte, acest procedeu ajuta pacienul in a avea o piele perfect curata, precum si la cresterea unghiilor si a parului.

In Cluj, procedeul de irigare de colon este aplicat, in mod exclusiv, la Lipoline, Centrul de Medicina si Chirurgie Estetica Cluj-Napoca.

Servicii medicale LIPOLINE - dezintoxicare - irigare colon

SERVICII MEDICALE LIPOLINE:
 • irigarea de colon sau colonhidroterapia
 • dezintoxicarea organismului

Date de contact: SC Lipoline SRL

 • Telefon: 0264.353.566, 0743.55LIPO; 0743.555.476
  Fax: 0264.353.566
 • Cartier: Grigorescu
 • Orar:
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web:
 • Adresa:
  • str. Donath, nr. 8, Cluj-Napoca