DR. MUNTEANU ALEXANDRU - CABINET MEDICAL DE CHIRURGIE SI ULTRASONOGRAFIE

DR. MUNTEANU ALEXANDRU - CABINET MEDICAL DE CHIRURGIE SI ULTRASONOGRAFIE

Data actualizare Actualizat la
09.03.2020
4803
Vizualizări
Trimite mesaj
Dr. MUNTEANU ALEXANDRU pune la dispoziție servicii de ecografie pentru copii și adulți, cât și consultații în chirurgie. El este medic specialist în chirurgie, deține competență în ultrasonografie și își desfășoară activitatea în cadrul cabinetului medical Butnariu, localizat în cartierul Grigorescu.

Ecografia (ultrasonografia) reprezintă o explorare imagistică medicală, ne-invazivă, ne-iradiantă și ne-dureroasă. Această metodă oferă posibilitatea de a investiga în timp real organe și țesuturi ale organismului. Ecografia este utilă în formarea unui diagnostic, în depistarea unor patologii și în urmărirea acestora pe termen lung, ori de câte ori este necesar, fiind inofensivă pentru pacient. În cazul ecografiei abdominale, această metodă oferă informații despre ficat, cai biliare, pancreas, duoden, stomac, intestine, vase sangvine abdominale mari, rinichi, căi urinare, organe genitale.

Dr. MUNTEANU ALEXANDRU vă întâmpină cu o experiență notabilă în aria de activitate și asigură servicii corecte și de calitate.
 
doctor munteanu

Servicii medicale DR. MUNTEANU ALEXANDRU - CABINET MEDICAL DE CHIRURGIE SI ULTRASONOGRAFIE

 ECOGRAFIE ABDOMINALĂ - ADULȚI ȘI COPII
 CHIRURGIE (CONSULTAȚII)

Date de contact: CABINET MEDICAL DE CHIRURGIE SI ULTRASONOGRAFIE Dr. MUNTEANU ALEXANDRU

  • Telefon: 0721 230 335; 0264 582 872
    Fax: Nespecificat
  • Cartier: Grigorescu
  • Orar: Marți: 10:00 - 12:00 / 17:00-19:00
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Site web: http://www.cabinetpediatrie.ro
  • Adresa:
    • Str. Hațeg, Nr. 26 (cartier Grigorescu), CLUJ-NAPOCA