DR. LAURA DAMIAN - Cabinet de reumatologie

DR. LAURA DAMIAN - Cabinet de reumatologie

Data actualizare Actualizat la
11.07.2023
94125
Vizualizări
Trimite mesaj
Cabinetul de Reumatologie Dr. Laura Damian se ocupă cu tratarea și diagnosticarea afecțiunilor reumatologice.

Reumatologia este o ramură a medicinei interne, care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul artritei, tratamentul bolilor inflamatorii articulare, boli degenerative, boli de țesut conjunctiv, boli de țesuturi moi și sindroame musculo-scheletale dureroase cronice.

Există peste 200 de boli care duc la afecțiuni reumatologice:

 • spondilită, artritele juvenile, poliartrită reumatoidă, lupusul eritematos sistemic, sclerodermia, dermatomiozită, gută, vasculitele, fibromialgia și multe altele.

O mare parte dintre afecțiunile de care se ocupă reumatologia sunt boli ereditare sau autoimune ale țesutului conjunctiv.

De multe ori, aceste suferințe nu afectează numai persoanele în vârstă, ci și pe cele tinere, având o evoluție cronică și putând fi chiar mortale. Bolile musculo-scheletale sunt o problemă serioasă de sănătate care trebuie tratată, iar efectuarea unei consultații specializate reprezintă primul pas în procesul de vindecare!

Caduceus yellow

Dr. Laura Damian realizează o „muncă de detectiv" pentru ca toate problemele pacienților să fie diagnosticate și să dispară!


Reumatologia este o specialitate foarte dinamică datorită progreselor enorme în imunologie, genetică, imagistică și imunoterapie. Mulțumită acestor progrese în continuă dezvoltare, a fost redusă considerabil invaliditatea pe care aceste boli o presupuneau și a crescut calitatea vieții multor pacienți.

De foarte multe ori, reumatologul este în conexiune cu multe alte specialități, fiind uneori chemat să sintetizeze semne și simptome aparținând mai multor organe și sisteme.

Reumatologii lucrează împreună cu pacienții și familiile lor pentru individualizarea tratamentului, iar relațiile pe care le stabilesc sunt deosebite și durabile. Întreaga rețea se mobilizează pentru a scădea impactul pe care bolile reumatice cronice l-ar putea avea asupra vieții pacientului.

Reumatologia este una dintre specialitățile în care examenul clinic și judecata doctorului joacă un rol important în rezolvarea cazului, iar Dr. Laura Damian realizează cu multă pasiune această muncă, sănătatea pacientului fiind pusă întotdeauna pe primul loc.

Servicii medicale DR. LAURA DAMIAN - Cabinet de reumatologie

 • Consultații specializate de reumatologie
 • * Numai cu programare prealabilă! Programări telefonice după ora 15:00 la numărul 0722 249 392! *

Date de contact: PFA Damian Laura Otilia

 • Telefon: 0722 249 392
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  Miercuri15:00 - 18:00

  *Numai cu programare prealabilă. Programări telefonice după ora 15:00 la numărul 0722 249 392!*
 • Adresa email: Nespecificat
 • Site web: