DR. LAURA DAMIAN - Cabinet reumatologie

DR. LAURA DAMIAN - Cabinet reumatologie

Actualizat la
15.06.2017
48316
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0722 249 392
Trimite Mesaj
Cabinetul de Reumatologie Dr. Laura Damian oferă servicii medicale în tratarea și diagnosticarea afecțiunilor reumatologice. Ca ramură a medicinii interne, reumatologia se ocupă cu diagnosticul și tratamentul artritei, tratamentul bolilor inflamatorii articulare, boli degenerative, boli de țesut conjunctiv, boli de țesuturi moi și sindroame musculoscheletale dureroase cronice.

Sunt peste 200 de boli ce duc la afecțiuni reumatologice: spondilita, artritele juvenile, poliatrita reumatoidă, lupusul eritematos sistemic, sclerodermia, dermatomiozita, guta, vasculitele, fibromialgia și multe altele. O mare parte dintre afecțiunile de care se ocupă reumatologia sunt boli ereditare sau autoimune ale țesutului conjunctiv. De multe ori, aceste suferințe nu afectează numai persoanele în vârstă, ci și pe cele tinere, având o evoluție cronică, uneori putând fi chiar mortale. Indiferent în ce țară te aflii, bolile musculo-scheletale sunt o problemă serioasă de sănătate care trebuie tratată!
Caduceus yellow

Dr. Laura Damian realizează o „muncă de detectiv" pentru ca toate problemele tale să fie diagnosticate și să dispară!

Reumatologia este o specialitate foarte dinamică datorită progreselor enorme în imunologie, genetică, imagistică și imunoterapie. Datorită progreselor în continuă dezvoltare, a fost redus considerabil invaliditatea pe care aceste boli o presupuneau și a crescut calitatea vieții multor pacienți. De cele mai multe ori, reumatologul este în conexiune cu multe alte specialități, fiind uneori chemat să sintetizeze semne și simptome aparținând mai multor organe și sisteme. Întreaga rețea se mobilizează pentru a scădea impactul pe care bolile reumatice cronice l-ar putea avea asupra vieții pacientului. Pe lângă toate acestea, reumatologii lucrează împreună cu pacienții și familiile lor pentru individualizarea tratamentului, iar relațiile pe care le stabilesc sunt deosebite și durabile. Reumatologia este una dintre puținele specialități în care examenul clinic și judecata doctorului joacă cel mai important rol în rezolvarea cazului, iar dr. Laura Damian realizează cu multă pasiune ceea ce face, sănătatea ta fiind pe primul loc.
Servicii medicale DR. LAURA DAMIAN - Cabinet reumatologie

 • CONSULTAȚII DE REUMATOLOGIE

Date de contact: PFA Damian Laura Otilia

 • Telefon: 0722 249 392
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  Marți:15:00 - 18:00
  Joi:15:00 - 18:00

  *Numai cu programare prealabilă. Programări telefonice după ora 15:00 la numărul 0722 249 392!
 • Adresa email: Nespecificat
 • Adresa WEB: