CMG MED - Centrul de Management al Greutății

CMG MED - Centrul de Management al Greutății

Data actualizare Actualizat la
11.09.2020
10352
Vizualizări
Trimite mesaj
CMG MED - Centrul de Management al Greutății are ca obiectiv oferirea de servicii medicale care ajută pacienții să obțină greutatea optimă și să își mențină un stil de viață sănătos și echilibrat. În cadrul acestuia, prima consultație este gratuită, echipa prezentând în detaliu procedurile de lucru și soluțiile optime pentru corpul fiecărui pacient.

Personalul CMG MED - Centrul de Management al Greutății este calificat și acreditat de către "European Association of the Study of Obesity" (EASO, Marea Britanie). Acesta este în actualitate cu studiile și tratamentele din medicina modernă, iar cu ajutorul aparaturii de ultimă generație din dotare aduce rezultatele dorite.

Management al greutatii

1. Ședința I - Gratis - Evaluarea clinică și detalierea tuturor procedurilor de lucru.

2. Ședința II - Consultațiile și testele necesare evaluării, precum: medicina internă, endocrinologie, nutriție, psihologie, EKG, ecografie, teste de laborator, etc. În urma acestora se stabilește un diagnostic și plan de acțiune.

3. Ședința de control - Se stabilesc următoarele ședințe în funcție de decizia echipei și se vor stabili niște ținte care să fie îndeplinite la fiecare ședință. ( aceste ședințe se vor achita doar dacă pacientul și-a atins țintele stabilite )

4. Atingerea scopului - În urma atingerii scopului, pacientul va beneficia de un program individual pentru stilul de viață optim dorit.

CMG MED - Centrul de Management al Greutății dorește să vă ofere un stil de viață echilibrat și un aspect fizic plăcut. Aici fiecare beneficiază de sfaturi și programe ideale personalizate pentru o viață cât mai sănătoasă.

Servicii medicale CMG MED - Centrul de Management al Greutății

Ședința I - Gratis
Evaluarea clinică și detalierea tuturor procedurilor de lucru
Ședința II 
Consulațiile și testele necesare evaluării, precum:  medicina internă, endocrinologie, nutriție, psihologie, EKG, ecografie, teste de laborator, etc. În urma acestora se stabilește un diagnostic. și plan de acțiune.
Ședința de control
Se stabilesc următoarele ședințe în funcție de decizia echipei și se vor stabili niște ținte care să fie îndeplinite la fiecare ședință. ( aceste ședințe se vor achita doar dacă pacientul și-a atins țintele stabilite )
Atingerea scopului
În urma atingerii scopului, pacientul va beneficia de un program individual pentru stilul de viață optim dorit.

Date de contact: EVENT CONSULTING SRL

  • Telefon: 0364 737 956; 0724 320 460
    Fax: Nespecificat
  • Cartier: Europa
  • Orar: LUNI - VINERI: 9:00 - 17:00
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Site web: http://cmgmed.ro/
  • Adresa:
    • Str. Duiliu Zamfirescu, Nr. 20, Cluj-Napoca