Cabinet Terapie Craniosacrală și Corporală Anamaria Avram

Cabinet Terapie Craniosacrală și Corporală Anamaria Avram

Data actualizare Actualizat la
14.04.2017
17271
Vizualizări
Trimite mesaj
Anamaria Avram este licențiată a Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganul” din Cluj-Napoca, Facultatea de Științe pentru Sănătate și absolventă a unui Masterat în Kinetoterapie, cu o îndelungată experiență în Tehnici de Relaxare și Terapie pentru corp, minte și suflet. Este timpul să îți îmbunătățești sănătatea fizică și psiho-emoțională cu o vizită la cabinetul Anamariei Avram.


Terapia Craniosacrală - terapie de deblocare emoțională

 
Alături de Anamaria Avram puteți beneficia de procedee specifice terapiei corporale precum terapia craniosacrală sau terapia Reiki, instrumente de autocunoaștere, dezvoltare și relaxare a corpului fizic. Terapia este recomandată tuturor categoriilor de vârstă pentru ameliorarea unor diverse afecțiuni precum stres, oboseală, prenatal și postnatal, tensiune musculară, durere lombară și durere cervicală, sindrom premenstrual, creșterea imunității și detoxifierea organismului. Este important de menționat că în cadrul Cabinetului de Medicină Holistică se utilizează mai multe tipuri de tehnici, dar toate acestea vor fi întâi discutate cu pacienul pentru a se vedea care este problema, abia apoi vor fi alese cele potrivite fiecărui caz în parte.

Ce este Terapia Corporală și cum te poate ajuta?

Terapia Corporală este un instrument care îți poate oferi informațiile de care ai nevoie în procesul tău de autocunoaștere și dezvoltare. Totodată, te poate ajuta să îți cunoști mai bine corpul așa încât să înțelegi mesajele pe care ți le transmite și, nu în ultimul rând, Terapia Corporală poate folosi anumite abordări terapeutice care te pot ajuta să te relaxezi mai ușor. 

413689258 1280x720
Terapia Craniosacrală
 • Intervenție terapeutică blândă care are ca scop stimularea sistemului cranio-sacral, adică locul unde funcționează măduva spnării și creierul. Această terapie are rol de evaluare, dar și de corecție a stării pacietului. Astfel, cu o atingere ușoară, de numai cinci grame, terapeutul eliberează restricţiile din sistemul cranio-sacral, rezultatul fiind o mai bună funcţionare a sistemului nervos central. Pe lângă toate acestea, terapia craniosacrală stimulează procesul corpului de autovindecare şi de autocorectare, având și rolul de întărire a sistemului imunitar și sprijinirea însănătoșirii organismului.
fcbd
Terapia Reiki
 • Acționează la nivelul minții și al modului nostru de a gândi sau de a ne raporta la tot ceea ce ne înconjoară, din punct de vedere energetic, emoțional și fizic. Terapia Reiki este recomandată pentru identifica, înțelege și trata cauzele spirituale care au putut duce la tulburarea echilibrului dintre fizic și psihic. Este o metodă de prevenire și reducere a stresului și a simptomelor asociate, recunoscută pentru beneficiile obținute în mod neinvaziv și fără efecte secundare.


avram-anamaria4

Servicii medicale Cabinet Terapie Craniosacrală și Corporală Anamaria Avram

TARIF STANDARD: 70 RON / oră

Date de contact: SC Complet Definit SRL-D

 • Telefon: 0740 148 075; 0733 051 174
  Fax: -
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  • Programări la 0740 148 075
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.cabinet-kineto.ro