BABY SWIM - Bazin exclusiv pentru bebeluși și copii 0-3 ani

BABY SWIM - Bazin exclusiv pentru bebeluși și copii 0-3 ani

Actualizat la
31.07.2019
22225
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0745 891 102
Trimite Mesaj
BABY SWIM Cluj este singurul bazin dedicat în exclusivitate cursurilor de înot pentru bebeluși și copii 0-3 ani, iar tratarea apei nu se face pe bază de clor. Nou-născuții pot să înceapă activitatea acvatică, la domiciliu, la 2-3 săptămâni după vindecarea ombilicului, iar sugarii și copii mici de la patru luni (la o săptămână dupa vaccinare).

Educație acvatică și consolidare relații familiale!
Înotul pentru bebeluși și copii este o activitate familială prin care, cu ajutorul unui sistem de jocuri, se construiește un program educațional acvatic. Activitățile acvatice familiale se desfășoară săptămânal și au durata de 50-60 de minute. Programele noi se bazează pe cele precedente și există posibilitatea efectuării a două activități pe săptămână.

Activitățile acvatice încep de fiecare dată cu dușul, urmat de încălzirea cu poezioare pentru copii, masaj pentru bebeluși și gimnastică. După toate acestea începe activitatea propriu-zisă în grup cu muzică pe fundal. La finalul activităților, fiecare familie în parte dispune de un joc liber, individual, deoarece Baby Swim se ocupă separat și de familii. Activitățile din cadrul Baby Swim nu se termină la comandă deoarece fiecare copil are propria sensibilitate față de căldură, are un nivel de concentrare individuală și astfel nu obosește în mod identic de fiecare dată.

Fiecare bebeluș este solicitat în ritmul propriu și numai în conformitate cu metoda recomandată de instructor. Scopul esențial este de a lua parte la un program familial comun și de a crea acea legătură între părinți și copii. Nici un bebeluș nu va fi scos din mâna părinților deoarece nu este corect ca străinii să intre în armonia părinte-copil. Un alt element important al acestui program este participarea tăticilor și consolidarea unității dintre cele trei componente ale familiei.

Tratare apă fără clor!
Piscina Baby Swim dispune de un sistem de recirculare și filtrare al apei care corespunde normelor europene și are următoarele dimensiuni: lungime 8 m, lățime 4 m, adâncime 1,3 m. Bazinul este accesibil chiar și persoanelor care nu știu să înoate, iar circuitul de filtrare este controlat în mod automat, printr-un panou de comandă care monitorizează timpul de funcționare zilnică a sistemului.

Calitatea apei este asigurată de clorinatorul cu sare care funcționează prin electroliza apei sărate. Asta înseamnă că în apă se introduce sare (NaCl), responsabilă prin conţinutul său chimic de dezinfecția apei, ideal pentru gravide și bebeluși. În bazin toți bebelușii poartă scutece de înot cu slip dublu strat sau triplu strat peste. Ținuta de interior a părinților trebuie să fie una caracteristică piscinei (șlapi, prosop, articole igienice pentru părinți și bebeluși).

Scopul programelor acvatice pentru bebeluși este de a consolida familia și de a dezvolta armonios relația părinte-copil. Aici bebelușul învață să-și coordoneze mișcările;  prevenirea, vindecarea sau eliminarea simptomelor în cazul unor boli sau anomalii înnăscute/genetice; stimulare din punct de vedere fizic, neuromotor și chiar psiho-social și de pregătire pentru lecțiile ulterioare de înot. La Centrul Baby Swim veți trăi clipe de bucurie alături de bebeluși dumneavoastă, într-un spațiu modern și luminos.
Facebook Baby SwimNe găsești și pe pagina de FACEBOOK BABY SWIM!

BABY SWIM – creat special pentru copilul tău!

Servicii medicale BABY SWIM - Bazin exclusiv pentru bebeluși și copii 0-3 ani

 • Hidrokinetoterapie - gimnastică acvatică pentru copii
 • Programe de activități acvatice destinate nou-născutului, sugarului și copilului mic
 • Activitatea acvatică cu bebelușii pune în prim plan bebelușul, nu înotul sau învățarea cât mai rapidă a acestuia.
 • Activitatea comună vizează bebelușul, mama și tata - buna dispoziție și jocul.
 • La programul de activitate acvatică a bebelușilor este important să participe atât mama, cât și tatăl, dezvoltându-se astfel comunicarea non-verbală părinte-copil.

Înscrie-ți și tu copilașul în programul Baby Swim! Sună la 0745 891 102 sau trimite mesaj la !

Date de contact: PERFECT SWIM SRL

 • Telefon: 0745 891 102
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Mănăștur
 • Orar:
  • Ședințele de înot se fac pe bază de programare telefonică - 0745 891 102
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.babyswim.ro