AS DENT - stomatologie Cluj - ortodontie - implantologie - protetica - profilaxie

AS DENT - stomatologie Cluj - ortodontie - implantologie - protetica - profilaxie

Data actualizare Actualizat la
04.11.2014
9648
Vizualizări
Trimite mesaj
Cabinetul stomatologic As Dent ofera servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie, ortodontie, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si altele. Serviciile stomatologice oferite sunt realizate la un nivel optim de performanta si profesionalism.


La ce varsta trebuie sa ma adresez unui ortodont? Cautati un medic ortodont in Cluj?
In jurul varstei de 6-7 ani ar trebui consultat pentru prima data un ortodont. Cu cat se descopera mai repede anomaliile dentare (inghesuiri dentare, spatieri dentare), cu atat sunt mai usor de tratat.

Ortodontia nu are varsta. Tratamentele ortodontice se pot aplica atat copiilor, cat si adolescentilor, precum si persoanelor adulte. Principala cauza pentru care pacientii adulti se adreseaza ortodontului este surasul si afectarea esteticii faciale, dar de tratamente ortodontice pot beneficia si pacientii cu parodontopatii sau cu afectiuni ale articulatiei temporo-mandibulare.

Filozofia tratamentului ortodontic la As Dent

Tratamentul ortodontic in cadrul clinicii noastre din Cluj-Napoca urmareste stabilirea unui diagnostic complex, individualizat pentru fiecare pacient in parte. Acest lucru este deosebit de important deoarece noi nu examinam doar dintii pacientului, ci intregul complex format din dinti, gingii, osul adiacent, musculatura, articulatia temporo-mandibulara, cat si relatiile dintre ele. Inaintea oricarui tratament sunt necesare modele de studiu si radiografii pentru a putea stabili diagnosticul.

De ce suntem diferiti de alti medici ortodonti?
As Dent trateaza cauza, nu doar simptomele dentare, astfel lucram pentru satisfacerea nevoilor dumneavoastra de sanatate oferind solutii complete de preventie, cu scopul de a va readuce zambetul alb si frumos pe fata. As Dent aplica tehnici moderne si performante de tratament stomatologic, ce se adreseaza firecarui pacient in parte, folosind aparatura de ultima generatie, precum si experienta vasta a echipei de medici.

Centrul stomatologic As Dent va invita intr-un ambient cald si relaxant, pentru a va rezolva problemele de sanatate fara stres si in mod placut. Mai mult, As Dent asigura un tratament stomatologic lipsit de durere, centrul dispunand de materialele si echipamentele adecvate pentru a putea realiza acest lucru.

Centrul de stomatologie As Dent
, condus de doamna dr. Adina Suciu Sirbu, a fost infiintat din dorinta de a raspunde tuturor cerintelor si asteptarilor clientilor nostri, oferind tratamente stomatologice complete.

Pentru dinti frumosi si sanatosi apelati la As Dent!

Servicii medicale AS DENT - stomatologie Cluj - ortodontie - implantologie - protetica - profilaxie

 • Servicii stomatologice As DentOrtodontie
 • Tratamente ortodontice pentru copii
 • Tratamente ortodontice pentru adulti
 • Tratamente combinate ortodontic si parodontologic pentru pacientii cu parodontoza
 • Protetica dentara
 • Stomatologie generala
 • Implantologie dentara
 • Profilaxie

Fa-ti o programare la As Dent

Date de contact: CMI As Dent

 • Telefon: 0264 421 770, 0722 573 454
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Manastur
 • Orar:
  • Luni-Vineri: 13:00 - 18:00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.asdent-ortodontie.ro/