AFFIDEA - Radiologie și imagistică medicală, Ecografie și Tomografie

AFFIDEA - Radiologie și imagistică medicală, Ecografie și Tomografie

Data actualizare Actualizat la
13.02.2018
47253
Vizualizări
Trimite mesaj

Centru de Radiologie și Imagistică Medicală AFFIDEA din Cluj-Napoca pune la dispoziția pacienților servicii medicale de radiologie imagistică la nivel regional, la un nivel tehnic înalt, în scopul diagnosticării prompte, corecte și la standarde europene. În vederea atingerii acestui obiectiv, Affidea are în dotare aparatură digitală performantă ce oferă posibilitatea unor examinări medicale de mare acuratețe.

AFFIDEA, fosta Scandia Imagistica Cluj, a fost înființă în anul 2005 și a funcționat drept centru de teleradiologie. Actualul centru de radiologie și imagistică medicală este funcțional încă din anul 2007. Începând cu luna iunie 2015, Scandia Imagistica Cluj și-a schimbat numele în Affidea, în cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind ca urmare a dorinței la nivelul Grupului de a construi un brand global, cu o identitate puternică în Europa, în deplin acord cu valorile companiei.

24130009 2080097195352976 8426826801969504161 n

Numele Affidea reflectă valorile de bază în care credem:

 • afinitatea cu medicii și pacienții
 • fidelitatea și încrederea în tot ceea ce facem
 • ideea progresului continuu prin inovație


Personalul care deservește pacienții centrului medical clujean Affidea a fost pregătit la două dintre clinicile companiei norvegiene Curato Røntgen. Modul profesionist prin care s-a realizat și se realizează în continuare instruirea personalului oferă certitudinea unei activități medicale performante, la aceasta contribuind legătura permanentă cu centrele din Norvegia și participarea personalului medical la congrese interne și internaționale (Chicago, Viena, Paris), precum și la numeroasele traininguri de specialitate.

Echipa de medici ai Centrului de Radiologie și Imagistică  AFFIDEA

Dr. Popita Vasile

Dr. Coman Mihaela-Maria

Medic Primar Radiologie - Imagistică Medicală

Medic Specialist Radiologie -Imagistică Medicală

Dr. Raus Iulian

Dr. Nour Daniel

Medic Primar Radiologie - Imagistică Medicală

Medic Primar medicină de urgență

Dr. Calin Marius

Dr. Benta Ioana

Medic Primar Radiologie - Imagistică Medicală

Medic Primar medicină de urgență

Dr. Sgarbura Roxana-Maria

Dr. Manole Simona

Medic Specialist Radiologie-Imagistică Medicală

Medic Primar Radiologie - Imagistică Medicală

Dr. Roman Raluca

Dr. Schiau Vlad

Medic Specialist Radiologie-Imagistică Medicală

Medic Specialist Radiologie-Imagistică Medicală

Dr. Lisencu Carmen

Dr. Ciortea Cristina

Medic primar radioterapie

Medic Primar Radiologie - Imagistică Medicală

Dr. Csutak Csaba

APELAȚI LA SERVICIILE AFFIDEA!

Medic Primar Radiologie - Imagistică MedicalăAffidea este în relații contractuale cu Casele de Asigurări de Sănătate: Cluj, Sălaj și Casa O.P.S.N.A.J., oferind servicii de radiologie și imagistică medicală gratuite pe bază de bilet de trimitere.
 

Servicii medicale AFFIDEA - Radiologie și imagistică medicală, Ecografie și Tomografie

RMN
 • Imagistica prin rezonanța magnetică (RMN) - Examinare ce folosește câmp magnetic și impulsuri de radiofrecvență cu scopul de a vizualiza diverse organe și segmente ale corpului uman. În multe cazuri, RMN pune la dispoziție date ce nu sunt oferite de tomografia computerizată, radiografia convențională sau ecografia.
CT
 • Tomografia computerizată se realizează prin utilizarea razelor X pentru a crea imagini detaliate ale structurilor din interiorul corpului și colonoscopie virtuală, tehnica nouă de investigație imagistică.
MAMOGRAFIE
 • Mamografia digitală reprezintă o examinare radiologică specială a sânului ce ajută la depistarea cancerului în stadiu incipient.
PUNCȚIE PERCUTANTĂ MAMARĂ
 • La sfârșitul investigațiilor imagistice destinate depistării afecțiunilor mamare pot fi puse în evidență formațiuni ce necesită diagnostic histopatologic (microscopic). În acest caz este necesară recoltarea de celule sau fragmente de la nivelul formațiunii identificată - puncția.
ECOGRAFIE
 • O modalitate imagistică de exceptie, ce permite explorarea organismului prin ultrasunete, fiind o examinare imagistică foarte folosită, datorită beneficiilor sale.
RADIOGRAFIE DIGITALĂ
 • Radiografia digitală este o metodă de examinare cu raze X folosită des (raze roentgen) în cadrul radiologiei.

investigatia DXA

Date de contact: AFFIDEA CLUJ SRL

 • Telefon: 0264 407 970; 0724 308 309
  Fax: 0264 455 220
 • Cartier: Zorilor
 • Orar:
  • Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
  • Sâmbătă: 09:00 - 16:00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.affidea.ro/
 • Adresa:
  • Str. Cireșilor, Nr. 15 C, Cluj-Napoca