ZEM Center - Centru de terapii complementare

ZEM Center - Centru de terapii complementare

Actualizat la
11.01.2018
1057
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0755 777 011
Trimite Mesaj
Alege Bowen sau alte terapii complementare la același centru!
GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL FIZIC ȘI EMOȚIONAL CU ZEM !

ZEM Center funcționează din 2016, sub formula unui centru de terapii complementare gravitând în jurul terapiei Bowen, dar aducând sub același acoperiș mai multe tipuri de terapii.


Ce facem la ZEM Center?  

La ZEM obținem reechilibrarea fizică și emoțională a adulților, copiilor și bebelușilor, aplicând tehnica terapeutică Bowen și tehnici ale altor terapii complementare pentru: vindecare în cazul a numeroase afecțiuni, prevenție, relaxare profundă, revitalizarea organismului, detoxifiere, ridicarea imunității. Pacienților li se propune terapia și terapeutul care li se potrivesc cel mai bine sau un mix de terapii, ca de exemplu: Terapia Bowen + Kinetoterapie; Terapia Bowen + Naturopatie; Terapia Bowen + Iridologie; Terapia Bowen + Psihoterapie; Terapia Bowen + Consult Biorezonanță; Terapia Bowen + Pregătire Sarcină; Terapia Bowen + Programe Slăbire / Detoxifiere / Stil de viață sănătos.


ZEM Center oferă terapia Bowen în modul cel mai facil cu putință:
 • You & Bowen: pentru tine si familia ta, pentru vecini și prieteni sau colegi, indiferent de vârstă, pentru tratarea afecțiunilor cronice si acute sau pentru prevenție;
  Baby Bowen: pentru cei mici, încă de la câteva ore de la naștere în caz de colici, dureri de dinți, displazie de șold, agitație, răceli, reflux etc.
  Pregnant Bowen: pentru viitoarele mămici, sprijin în lupta lor cu grețurile, hipertensiunea sau diabetul de sarcină, umflarea picioarelor și a mâinilor etc., dar și pentru pregătirea pentru nașterea naturală și susținerea lactației;
  Sports & Bowen: în recuperarea sportivă, precum și în accidentările sportive, este important ca blocajele si traumele apărute sa fie reduse sau eliminate rapid;
  Bowen in your home: pentru cei care nu se pot deplasa dintr-un motiv serios de sănătate;
  Bowen in your office: pentru oamenii activi, stresați, care muncesc foarte mult în companii de IT, bănci, clinici etc., dar își permit minim 30 de minute pauză într-un birou liniștit, pentru a se reîncărca cu energie. 

În general, terapiile complementare și alternative sunt privite, asa cum le spune și numele, fie complementare medicinei alopate, fie un înlocuitor al acesteia. Creșterea popularității lor se datorează unui complex de factori printre care nivelul crescut de stres din societatea actuală, care duce la creșterea numărului de îmbolnăviri; scăderea încrederii în medicina alopată; efectele adverse ale medicamentelor de sinteză și prețul mare al acestora; curentului care militează împotriva intereselor companiilor farmaceutice și altele.

Dar terapiile complementare reprezintă mult mai mult decât atât, fie și dintr-un singur motiv: ele tratează holistic, ceea ce crește considerabil șansa restabilirii echilibrului fizic și emoțional al persoanei care prezintă o afecțiune cronică sau acută. Sau al celor care își doresc să facă profilaxie, de exemplu părinții care vor să-și pregătească copilul de vârsta creșei sau grădiniței pentru “confruntarea” cu diversele afecțiuni ale copilăriei.

Cu terapia Bowen se pot trata cu succes: stres și oboseala cronică; dureri de cap acute si cronice (migrene); boli autoimune; afecțiuni respiratorii, bronșite și astm; dezechilibre hormonale și emotionale; alergii, rinite, astm; probleme scheleto-musculare și articulare (spondiloza, sciatica, probleme ale genunchilor și gleznelor, restricții de mișcare a gâtului/umerilor, dureri de spate, boli profesionale, accidentări etc.); afecțiuni ale organelor interne (rinichi, ficat, vezica biliară, stomac și intestine, colon etc); infertilitate, chisturi ovariene, fibrom; sechele după accidente vasculare; enuresis (incontinența nocturna la copii); afecțiuni neurologice (AVC, Parkinson, sindrom Down, autism, scleroza multiplă); dereglări ale sistemului endocrin (tiroida) și multe alte afecțiuni.

CAZURI TRATATE LA ZEM CENTERhttps://www.zemcenter.ro/cazuri-tratate/

                                                                                                               

Echipa Zem Center
 
 
ancaCristiana-PruneanCalin-Cifor-1
ANCA BAIU
terapeut Bowen, reflexoterapeut și asistent medical
CRISTIANA PRUNEAN
terapeut Bowen și kinetoterapeut
CALIN VASILE CIFOR
terapeut Bowen invitat, nivel Master
Cristina Bojan 2 oklia valendorfean 
CRISTINA BOJAN
terapeut Bowen nivel Master și profesor
LIA VALENDORFEAN
fondator și manager
 
dani burldr. shreedamalexandra george
DANI BURLĂ
psiholog si psihoterapeut, colaborator
Dr. SHREEDAM SACHIN
medic specialist şi terapeut terapii complementare, colaborator
ALEXANDRA GEORGE
naturopat-iridolog, colaborato


Servicii medicale ZEM Center - Centru de terapii complementare

Terapia BowenKinetoterapie și masaj terapeuticPsihoterapie și HipnozăNaturopatie și Iridologie
BiorezonanțăPregătire sarcinăDetox & Slăbire

Date de contact: HENGRIS SRL

 • Telefon: 0755 777 011
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Semicentral/Gheorgheni
 • Orar: Luni – Vineri:  9:00 – 21:00
  Sâmbătă: 10:00 - 16:00 (doar Naturopatie, Iridologie, Psihoterapie și Hipnoză
  Duminică: ÎNCHIS
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.zemcenter.ro/
 • Adresa:
  • Str. Constantin Brâncuși, Nr. 53, Cluj-Napoca