Psiholog Dr. Adela Moldovan

Psiholog Dr. Adela Moldovan

Actualizat la
02.02.2017
14713
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0740 136 838
Trimite Mesaj
Sunt psiholog, psihoterapeut specialist si doctor in psihologie. Psiholog Dr. Adela MoldovanM-am pregatit pentru aceasta meserie la Universitatea Babes-Bolyai, Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania, Institutul Albert Ellis, dar si prin participari la diverse workshopuri si conferinte din tara si strainatate. Am dorit sa sa fiu, in primul rand, un bun practician, dar am avut si o experienta extrem de benefica in cercetarea stiintifica, care mi-a imbogatit abilitatile de practician. Nu in ultimul rand, experienta in organizarea si conducerea, din ipostaza de director executiv, a Clinicii Universitare de Psihologie Babes-Bolyai m-a ajutat sa devin psihologul si psihoterapeutul de astazi.

Obiectivul meu este sa pot oferi fiecarei persoane care trece pragul cabinetului meu o solutie la problemele de natura psihologica sau sociala cu care se confrunta. Si imi doresc sa ofer o solutie reala, bazata pe cunostiinte bine fundamentate si cu efect de durata in timp. Mai mult decat atat, imi doresc ca, atunci cand pleaca pentru ultima data din cabinetul meu, persoanele cu care lucrez sa fie nu doar multumite ca si-au rezolvat probleme initiale, dar sa fie surprise de cat de multe au aflat despre ei insisi si cat de mult s-au schimbat si dezvoltat intre timp. Imi doresc sa fie increzatori in fortele proprii si sa indraneasca sa isi urmeze visele si obiectivele, indiferent daca le vor atinge pe toate sau doar pe unele.

De ce doamna Psiholog Dr. Adela Moldovan este alegerea potrivita cand simti ca ai nevoie de ajutor?!

-Pentru ca stie cum sa te ajute sa iti dai seama de ce schimbari ai nevoie in viata ta astfel incat sa fii multumit de aceasta.

-Pentru ca te sustine atunci cand nu mai crezi in tine si considera toti avem un potential pentru progres.

-Pentru ca doreste cu adevarat sa te ajute!

-Pentru ca crede ca viata ta poate fi mai buna chiar daca faci schimbari mici.

-Pentru ca te poate ajuta sa iti gasesti echilibrul si sa intelegi care sunt nevoile tale.

Servicii medicale Psiholog Dr. Adela Moldovan

In cabinetul meu poti gasi servicii pentru:
 • PROBLEME EMOTIONALE ALE ADULTILOR (stari de depresie, tulburari de anxietate, atacuri de panica, tulburare obsesiv-compulsiva, anxietate de separare, anxietate generalizata, probleme de furie si control emotional)
 • PROBLEME EMOTIONALE ALE COPIILOR (anxietate de separare, frici intense, stari emotionale de tip depresiv, stari de furie, stari psihosomatice in care copilul experientiaza dureri sau simptome fizice cauzate de fapt de probleme emotionale)
 • PROBLEME COMPORTAMENTALE ALE ADULTILOR (dependente, bulimie, anorexie, mancat compulsiv si alte probleme de comportament alimentar, obezitate si dificultatea de a pierde in greutate; dificultati in a respecta un anumit regim alimentar de exemplu in cazuri de boli cronice cum e diabetul)
 • PROBLEME COMPORTAMENTALE ALE COPIILOR (ADHD, agresivitate, probleme de somn, probleme de alimentatie, obezitate, tulburari de comportament alimentar etc.)
 • PROBLEME DE CUPLU (fie ca te fli intr-o relatie pe care ti-o doresti dar sunt probleme si vrei sa le rezolvi, sau te afli intr-o relatie dificila din care ai vrea sa iesi dar nu stii cum, consilierea de cuplu te poate ajuta mult. Iubirea este esentiala dar nu si suficienta si ea se poate uneori “sufoca” sub presiunea unor probleme de comunicare sau diverse situatii de viata. Cu cat un cuplu apeleaza mai repede la consiliere atunci cand constata ca au probleme cu atata mai multe pot face pentru relatia lor si o pot imbunatati considerabil.)
 • DEZVOLTARE PERSONALA SI OPTIMIZARE (poate nu iti doresti neaparat sa rezolvi probleme si nu consideri ca ai ceva probleme semnificative, dar ai vrea sa imbunatatesti ceva in viata ta, ai vrea sa te simti mai fericit, mai implinit, ai vrea sa abordezi altfel unele situatii.)
 • CONSILIEREA PARINTILOR (experienta profesionala – dar si cea subiectiva de mama – ma ajuta adesea sa directionez parintii spre o cat mai buna relationare cu copii lor indiferent ca acestia au cateva luni sau sunt adolescenti. Nimeni nu ne pregateste pentru rolul de parinte
  si acesta e poate cel mai dificil, asadar e normal sa intampinam dificultati sau sa avem indoieli. E importanta sa aveti curajul sa veniti sa discutam, nu va voi critica sau certa, ci va voi ajuta sa gasiti calea potrivita pentru a avea o atmosfera armonioasa in familie.)
 • CONSILIEREA PSIHOLOGICA A COPIILOR (Si copiii pot avea dificultati emotionale sau comportamentale. Unele dintre acestea se rezolva de la sine pe masura ce copiii cresc, dar altele nu se rezolva ci doar se agraveaza. Si uneori e foarte greu sa stii distinctia dintre aceste doua situatii. In plus, copiii sunt mult mai deschisi invatarii si incercarii unor strategii noi, de aceea ei sunt adesea clienti cu care se lucreaza mai usor si mai rapid decat cu adultii).
 • DEZVOLTARE PERSONALA SI OPTIMIZARE (Poate nu iti doresti neaparat sa rezolvi probleme si nu consideri ca ai ceva probleme semnificative, dar ai vrea sa imbunatatesti ceva in viata ta, ai vrea sa te simti mai fericit, mai implinit, ai vrea sa abordezi altfel unele situatii. Sau iti e pur si simplu greu sa gaseti fericirea, chiar daca nu simti ca ai probleme.)
 • CONSILIEREA PSIHOLOGICA ONLINE (daca esti dintr-o localitate mai indepartata si doresti sa lucrezi cu mine sau daca esti plecat in strainatate si ai vrea sa discuti despre problemele tale in limba materna consilierea psihologica online poate fi benefica pentru tine. Este important insa sa avem o discutie preliminara pentru a vedea exact problemele cu care te confrunti, unele situatii fiind mai greu de rezolvat prin intermediul unor sedinte virtuale, si, pentru ca vreau sa ofer calitate in serviciile pe care le ofer, vom decide impreuna daca merita sa incercam online sau alta este solutia potrivita pentru tine).

Date de contact: Psiholog Dr. Adela Moldovan

 • Telefon: 0740 136 838
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Grigorescu
 • Orar:
  • Pentru programari suna la 0740 136 838!
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://adelamoldovan.ro