Home » Reumatologie » DR. LAURA DAMIAN - cabinet reumatologie - fizioterapie
DR. LAURA DAMIAN - cabinet reumatologie - fizioterapie

DR. LAURA DAMIAN - cabinet reumatologie - fizioterapie

Actualizat la
28.04.2014
26202
Vizualizări
Legal: PFA Damian Laura Otilia
Telefoane
 • Telefon:
  0722.249.392
Trimite Mesaj


Cabinetul de reumatologie Laura Damian Cluj pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale de specialitate, servicii de reumatologie si de fizioterapie - recuperare medicala, servicii situate la cele mai inalte standarde de calitate.
 
Reumatologia este o ramura a medicinii interne care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul artritei, inclusiv cu tratamentul bolilor inflamatorii articulare si boli degenerative, boli de tesut conjunctiv, boli de tesuturi moi si sindroame musculoscheletale dureroase cronice.

Exista peste 200 boli care fac obiectul acestor afectiuni reumatologicepoliatrita reumatoida, spondilita, artrita psoriazica, artritele juvenile, lupusul eritematos sistemic, dermatomiozita, sclerodermia, vasculitele, guta, fibromialgia si altele. Multe din afectiunile de care se ocupa reumatologia sunt boli autoimune sau boli ereditare ale tesutului conjunctiv. Adeseori aceste suferinte afecteaza nu doar persoanele in varsta, ci si pe celei tinere, in plina activitate si au o evolutie cronica,  uneori putand  fi chiar amenintatoare de viata.
Programari Dr. Laura Damian

Bolile musculo-scheletale sunt o problema serioasa de sanatate publica, oriunde in lume!
Reumatologii sunt antrenati sa faca "munca de detectiv" necesara pentru a decela precoce cauzele unor boli care uneori, la debut, nici nu afecteaza articulatiile. Multe dintre suferintele reumatice sunt complexe,  adevarate"puzzle"-uri din care la inceput sunt prezente putine piese, celelalte aparand pe parcursul timpului. Evolutia lor ulterioara depinde de rapiditatea diagnosticului si a tratamentului. Explorarile suplimentare actuale sunt de mare ajutor in rezolvarea rapida a cazurilor.

Reumatologia este una dintre cele mai dinamice specialitati, datorita progreselor uriase  in imunologie, genetica, imagistica si imunoterapie. Datorita lor s-a redus considerabil invaliditatea pe care aceste boli o presupuneau si a crescut calitatea vietii multor pacienti. Cel mai adesea, un reumatolog este in conexiune cu multe alte specialitati, fiind uneori chemat sa sintetizeze semne si simptome apartinand mai multor organe si sisteme. Toata aceasta retea se mobilizeaza pentru scaderea impactului pe care  bolile reumatice cronice l-ar putea avea asupra vietii pacientului. Nu in ultimul rand, reumatologii lucreaza  impreuna cu pacientii si familiile lor pentru individualizarea tratamentului, iar relatiile pe care le stabilesc sunt deosebite si durabile.

Reumatologia este arta!
Reumatologia este una din putinele specialitati in care examenul clinic si judecata doctorului joaca cel mai important rol in rezolvarea cazului. O invatam de la mentorii nostri si o transmitem mai departe celor pe care ii pregatim. Acestea toate sunt motive pentru care reumatologii sunt pasionati de ceea ce fac. 

Fizioterapia reprezinta stiinta ce studiaza mecanismele de actiune a factorilor fizici asupra organismului uman si, de asemenea, folosirea lor pentru tratare, recuperare si profilaxie. Factorii fizici se refera la exercitii fizice diverse si regulate, masaj, apa, lumina, caldura, electricitate.

Fizioterapia clinica ajuta la:
 • Recuperarea, imbunatatirea si mentinerea mobilitatii pierdute in urma suferirii unor afectiuni
 • Reducerea pana la eliminare a durerilor patologice musculare, dar si a durerilor articulare
 • Imbunatatirea fortei si tonicitatii musculare.

Datorita aparatelor performante si a tehnologiei de ultima generatie cu care este dotat cabinetul de reumatologie din Cluj, pacientul beneficiaza de un maxim de confor, procedurile realizandu-se in aceeasi camera, fara a mai fi nevoie de deplasari intre proceduri.

D-na dr. Damian Laura, medic primar doctor in stiinte medicale, va asteapta la cabinet pentru a va imbunatati starea de sanatate si pentru a va readuce pofta de viata, intr-o atmosfera prietenoasa si profesionista.

Servicii medicale DR. LAURA DAMIAN - cabinet reumatologie - fizioterapie

Servicii Reumatologie si Fizioterapie Cabinet Dr. Laura Damian:

 • Consult de reumatologie  
 • Infiltratii
 • Punctie articulara
 • Fizioterapie
 • Recuperare medicala

Date de contact: PFA Damian Laura Otilia

 • Telefon: 0722.249.392
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  Marti:15:00 - 18:00
  Miercuri:15:00 - 18:00
  Joi:15:00 - 18:00

  ***Numai cu programare prealabila.
 • Adresa email: Nespecificat
 • Adresa WEB:
 • Adresa:
  • str. Petru Maior, nr. 6-8, Cluj-Napoca, jud. Cluj

©2009-2015 MEDICINACLUJ.RO - ghid online de servicii medicale din Cluj Napoca.

Toate informațiile medicale, fotografii, date de contact prezentate în paginile unităților medicale sunt proprietate privată, furnizate și publicate în urma unui acord scris cu redacția acestui site.

Publicat de: SC LIVE COMMUNICATIONS SRL, RO19492087, J12/4191/2006, Cap. social 3500 RON