BABY SWIM - Înot pentru bebelusi și copii 0-3 ani

BABY SWIM - Înot pentru bebelusi și copii 0-3 ani

Actualizat la
21.07.2016
14958
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0745 891 102
Trimite Mesaj
BABY SWIM este singurul bazin din Cluj destinat exclusiv cursurilor de înot pentru bebeluși și copii 0-3 ani, iar tratarea apei nu se face pe bază de clor! Activitatea acvatica pentru nou-născuți (efectuată la domiciliu) poate fi începută la 2-3 săptămâni după ce s-a vindecat ombilicul, iar pentru sugari și copii mici poate începe de la patru luni (la o săptămână dupa vaccinare).

Înot pentru bebelusi și copii 0-3 ani - educație acvatică și consolidare relații familiale!

Înotul bebelușilor este o activitate familială prin care, cu ajutorul unui sistem de jocuri, se construiește un program educațional acvatic. Activitățile acvatice familiale sunt săptămânale, cu durata de 50-60 minute, iar programele noi se bazează pe cele precedente. Există posibilitatea efectuării a două activități pe săptămână.

De fiecare dată se începe cu dușul, după care urmează încălzirea cu poezioare pentru copii, masaj pentru bebeluși și gimnastică, după care urmează activitatea propriu-zisă în grup, pe muzică. La sfârșitul activităților, fiecare familie are posibilitatea unui joc liber, individual. Între timp Baby Swim se ocupă separat și de familii. Activitățile nu se termină la comandă, întrucât fiecare copil are o sensibilitate proprie față de căldură, are un nivel de concentrare individuală și astfel nu obosește în mod identic de fiecare dată.

Bebelușii pot fi solicitați numai în ritmul propriu și numai conform metodei recomandate de instructor. Scopul fundamental este de a participa într-un program familial comun. Bebelușii nu sunt scoși din mâna părinților, deoarece se consideră că nu este corect și nici drept ca străinii să intre în armonia părinte-copil. Un alt element esențial al programului este consolidarea unității dintre cele trei componente ale familiei, fapt pentru care contează mult participarea tăticilor.

Piscina Baby Swim - tratare apă fără clor!

Piscina Baby Swim este nou construită, având următoarele dimensiuni: lungime 8 m, lățime 4 m, adâncime 1,3 m – accesibilă și persoanelor care nu știu să înoate. Piscina copiilor dispune de un sistem de recirculare și filtrare al apei care corespunde normelor europene. Circuitul de filtrare este controlat în mod automat, printr-un panou de comandă care monitorizează timpul de funcționare zilnică a sistemului.

Calitatea apei este asigurată și de clorinatorul cu sare. Acesta funcționează prin electroliza apei sărate, ceea ce înseamnă că în apă se introduce sare (NaCl), responsabilă prin conţinutul său chimic de dezinfecția apei, ideal pentru gravide și bebeluși. În bazin toți bebelușii poartă scutece de înot cu slip dublu strat sau triplu strat peste. Ținuta de interior a părinților trebuie să fie una caracteristică piscinei (șlapi, prosop, articole igienice pentru părinți și bebeluși).

Scopul programelor acvatice pentru bebeluși este de a dezvolta armonios relația părinte-copil și de a consolida familia; de a ajuta bebelușul să își coordoneze mișcările; de stimulare din punct de vedere fizic, neuromotor și chiar psiho-social; de a preveni, vindeca sau elimina simptomele în cazul unor boli sau anomalii înnăscute/genetice și de pregătire pentru lecțiile ulterioare de înot. Sunteți așteptați cu drag la centrul Baby Swim. Aici veți trăi clipe de bucurie alături de bebeluși dumneavoastă, într-o ambianță plăcută.


Facebook Baby SwimÎi găsești și pe pagina de FACEBOOK BABY SWIM!

BABY SWIM - Spațios, modern și luminos – creat special pentru copilul tău!

Servicii medicale BABY SWIM - Înot pentru bebelusi și copii 0-3 ani

 • Hidrokinetoterapie - gimnastică acvatică pentru copii
 • Programe de activități acvatice destinate nou-născutului, sugarului și copilului mic
 • Activitatea acvatică cu bebelușii pune în prim plan bebelușul, nu înotul sau învățarea cât mai rapidă a acestuia.
 • Activitatea comună vizează bebelușul, mama și tata - buna dispoziție și jocul.
 • La programul de activitate acvatică a bebelușilor este important să participe atât mama, cât și tatăl, dezvoltându-se astfel comunicarea non-verbală părinte-copil.

Înscrie-ți și tu copilașul în programul Baby Swim! Sună la 0745 891 102 sau trimite mesaj la !

Date de contact: PERFECT SWIM SRL

 • Telefon: 0745 891 102
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Mănăștur
 • Orar:
  • Ședințele de înot se fac pe bază de programare telefonică - 0745 891 102
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.babyswim.ro