Home » Medicina sportiva » BABY SWIM - inot pentru bebelusi si copii 0-3 ani
BABY SWIM - inot pentru bebelusi si copii 0-3 ani

BABY SWIM - inot pentru bebelusi si copii 0-3 ani

Actualizat la
11.07.2014
10027
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0745 891 102
Trimite Mesaj


BABY SWIM - DE 5 ANI IN CLUJ-NAPOCA
Singura piscina din Cluj in care se fac doar activitati acvatice pentru bebelusi si copii 0-3 ani!


Inotul bebelusilor este o activitate familiala prin care, cu ajutorul unui sistem de jocuri, se construieste un program educational acvatic. Activitatile acvatice familiale sunt saptamanale cu durata de 50-60 minute, programele noi se bazeaza pe cele precedente. Exista posibilitatea efectuarii a 2 activitati pe saptamana.

Cand poate incepe activitatea acvatica a bebelusilor?
 • Activitatea acvatica pentru nou-nascut (efectuata la domiciliu) poate fi inceputa la 2-3 saptamani, dupa ce s-a vindecat ombilicul.
 • Activitatea acvatica pentru sugar si copii mici poate incepe de la 4 luni (la o saptamana dupa vaccinare)
Baby Swim - inot copii
Cum procedam?
De fiecare data incepem cu dusul, dupa care incalzirea cu poezioare pentru copii, masaj pentru bebelusi si gimnastica, dupa care urmeaza activitatea propriu-zisa in grup, pe muzica. La sfarsitul activitatilor fiecare familie are posibilitatea unui joc liber, individual. Intre timp ne ocupam separat si de familii, deoarece credem ca peste tot mai este loc pentru un mic ajutor. Activitatile nu se termina la comanda, intrucat fiecare copil are o sensibilitate proprie fata de caldura, are un nivel de concentrare individuala si astfel nu oboseste in mod identic de fiecare data.

Bebelusii pot fi solicitati numai in ritmul propriu si numai conform metodei recomandate de instructor. Sa nu uitati, scopul fundamental este sa participati intr-un program familial comun! Nu-i scoatem pe bebelusi din mana parintilor deoarece consideram ca nu este corect si nici drept ca strainii sa intre in armonia parinte-copil. Un alt element esential al programului nostru este consolidarea unitatii dintre cele trei componente ale familiei si contam mult pe participarea taticilor.

Piscina BabySwim:

Piscina BabySwim este nou construita, avand urmatoarele dimensiuni : lungime 8 m, latime 4 m, adancime 1,3 m – accesibila si persoanelor care nu stiu inota. Piscina copiilor dispune de un sistem de recirculare si filtrarea al apei care corespunde normelor europene. Circuitul de filtrare este controlat in mod automat, printr-un panou de comanda care monitorizeaza timpul de functionare zilnica a sistemului.

Calitatea apei
este asigurata si de clorinatorul cu sare. Acesta functioneaza prin electroliza apei sarate, ceea ce inseamna ca in apa se introduce sare (NaCl), responsabila prin conţinutul sau chimic de dezinfectia apei, ideal pentru gravide si bebelusi (tratarea apei NU se face pe baza de CLOR!).

In bazin toti bebelusii poarta scutece de inot cu slip dublu strat sau triplu strat peste!
Tinuta de interior a parintilor trebuie sa fie una caracteristica piscinei (slapi, prosop, articole igienice pentru parinti si bebelusi).

Scopul programelor acvatice pentru bebelusi?

 • Dezvoltarea armonioasa a relatiilor parinte-copil si a consolidarii familiei
 • Ajutarea bebelusului in coordonarea miscarilor
 • Stimularea din punct de vedere fizic, neuromotor si chiar psiho-social
 • Prevenirea, vindecarea sau eliminarea simptomelor in cazul unor boli sau anomalii innascute/genetice
 • Pregatirea lectiilor ulterioare de inot

Va asteptam cu drag in centrul BabySwim, unde vom trai clipe de bucurie alaturi de bebelusii d-voastra intr-o ambianta placuta.

Facebook Baby SwimNe gasiti si pe pagina de FACEBOOK BABY SWIM!

BABY SWIM - Spatios, modern si luminos – creat special pentru copilul tau!

Servicii medicale BABY SWIM - inot pentru bebelusi si copii 0-3 ani

Servicii oferite de Baby Swim:

 • Hidrokinetoterapie - gimnastica acvatica
 • Programe de activitati acvatice destinate nou-nascutului, sugarului si copilului mic.
 • Activitatea acvatica cu bebelusii pune in prim plan bebelusul, nu inotul sau invatarea cat mai rapida a acestuia.
 • Activitatea comuna vizeaza bebelusul, mama si tata - buna dispozitie si jocul.
 • La programul de activitate acvatica a bebelusilor este important sa participe atat mama, cat si tatal, dezvoltandu-se astfel comunicarea non-verbala parinte-copil.

Inscrie-ti si tu copilasul in programul Baby Swim! Suna la 0745.891.102 sauInscrie-te la Baby Swim! la adresa de email de mai sus!

Date de contact: PFA Venczel Ana Maria

 • Telefon: 0745 891 102
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Manastur
 • Orar:
  • Sedintele de inot se fac pe baza de programare telefonica - 0745.891.102
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.babyswim.ro

©2009-2015 MEDICINACLUJ.RO - ghid online de servicii medicale din Cluj Napoca.

Toate informațiile medicale, fotografii, date de contact prezentate în paginile unităților medicale sunt proprietate privată, furnizate și publicate în urma unui acord scris cu redacția acestui site.