SANPREV - Medicina muncii

SANPREV - Medicina muncii

Actualizat la
16.08.2016
25047
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0264 591 116
Trimite Mesaj

Sanprev vă oferă servicii de înaltă calitate de medicina muncii. Astfel, Sanprev asigură prevenția, diagnosticarea și tratamentul bolilor profesionale, a celor legate de profesiune, a accidentelor de muncă, dar și promovarea sănătății și productivității angajaților companiei dumneavoastră.

Serviciile oferite sunt situate la un nivel calitativ ridicat, pentru că sănătatea este bunul cel mai de preț. Așadar, lasă sănătatea ta în grija noastră, pentru a putea să te bucuri de viață, fără a te gândi la probleme!

Sanprev are puncte de lucru atât în CLUJ-NAPOCA, cât și în ZALĂU. Sediul din Zalău este situat pe strada Simion Barnuțiu, nr. 23B, în incinta Policlinicii Loyal. Promptitudinea este doar una dintre calitățile principale ale cabinetului Sanprev - fișele de medicina muncii fiind eliberate imediat după examinare!
SANPREV - Medicina muncii

De asemenea, cabinetul oferă:

 • consiliere angajatorilor pe probleme de medicina muncii și norme de igienă
 • punct de recoltare pentru analize de laborator
 • asistență în orice problemă de sănătate a angajaților

Sanprev a luat naștere din dorința de a vă aduce un plus de sănătate și stare de bine, cu ajutorul unei echipe profesioniste de medici și prin intermediul invesțiilor considerabile ce au avut loc în dotările necesare.

Servicii medicale SANPREV - Medicina muncii

MEDICINA MUNCII

Codul muncii prevede faptul că orice angajat trebuie să dețină în mod obligatoriu în dosarul care trebuie depus la Inspectoratul Teritorial de Munca o fișă medicală de aptitudine ce deține un examen medical efectuat de un medic specializat în medicina muncii.

Sanprev vă oferă servicii de medicina muncii de cea mai înaltă calitate, precum și controale medicale periodice.
Apeleazala serviciile medicina muncii oferite de Sanprev!Dacă ai nevoie de un examen medical pentru angajare, sună la 0264 591 116 sau trimite un mesaj și specialiștii Sanprev vor veni în sprijinul tău!

Date de contact: SC SANPREV SRL

 • Telefon: 0264 591 116
  Fax: 0264 591 116
 • Cartier: Centru
 • Orar: CLUJ-NAPOCA
  L - V: 8.00 - 16.00
  ZALĂU
  L - V: 8.00 - 18.00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.sanprev.ro