Doctor FRANDES - Medicina de familie – Medicina Muncii – Acupunctura

Doctor FRANDES - Medicina de familie – Medicina Muncii – Acupunctura

Actualizat la
19.10.2016
9194
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0264.428.059
Trimite Mesaj

Cabinetul medical individual Dr. Felicia Frandes va ofera servicii de medicina de familie, medicina muncii si acupunctura.

MEDICINA DE FAMILIE
Medicina de familie este ramura medicinii care asigura asistenta medicala primara si continua si care contribuie la promovarea starii de sanatate a individului, a familiei si colectivitatii prin actiuni preventive, educationale, terapeutice si de recuperare.

In calitate de medic de familie, Dr. Frandes Felicia rezolva problemele globale de sanatate ale pacientului, elibereaza trimiteri pentru ca acesta sa-si poata face gratuit analizele de sange sau electrocardiograma, consulta, interpreteaza rezultatele analizelor si elibereaza retete gratuite sau partial compensate, elibereaza scutiri medicale necesare pentru scoala sau serviciu.

Dr. Frandes Felicia furnizeza ingrijiri medicale pentru pacientii de toate varstele - de la nou-nascuti la varstnici, barbati si femei, cu probleme medicale diverse.

MEDICINA MUNCII

Medicina muncii este o disciplina medicala care studiaza relatia fiziologica si relatia patologica dintre organismul uman si munca, in vederea recomandarii masurilor care sa permita desfasurarea activitatii profesionale in conditii fiziologice si igienice pentru mentinerea capacitatii de munca la un nivel ridicat si pentru prevenirea bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie.

Dr. Frandes Felicia elibereaza fise de aptitudine care certifica din punct de vedere medical aptitudinea angajatului de a isi desfasura munca specifica postului. Astfel, angajatorul este asigurat ca lucratorul face fata solicitarilor pe care le presupune locul de munca, iar angajatul este asigurat ca noul sau post nu ii va prejudicia sanatatea.


ACUPUNCTURA
Acupunctura este o metoda de tratament folosita in China din vremuri stravechi. In Europa, a fost studiata si utilizata incepind cu sec. XIX.

Ea vizeaza restabilirea echilibrului energetic al corpului uman, gasindu-si aplicabilitatea in tratamentul unei palete largi de afectiuni din care exemplific: dermatologice (ex. alergii, acnee, psoriazi), boli respiratorii (astm, bronsite, rinite), afeciuni reumatologice (spondiloza cervicodorsolombara, artroze, nevralgie sciatica, nevralgie cervicobrahiala, tendinite), afectiuni digestive (gastrita, ulcer gastroduodenal, sindrom de intestin iritabil, dischinezie biliara), afectiuni neurologice (cefalee, migrena, nevralgie trigeminala), neurastenie, anxietate, afectiuni ginecologice (dismenoree, sindrom premenstrual).

Poate fi utilizata ca singura metoda de tratament sau asociata tratamentului alopat sau altor metode de tratament alternativ, neavand contraindicatii de asociere cu acestea.

Va asteptam la Cabinetul medical Dr. Frandes !
 Doctor FRANDES - Medicina de familie – Medicina Muncii – Acupunctura

Servicii medicale Doctor FRANDES - Medicina de familie – Medicina Muncii – Acupunctura

MEDICINA DE FAMILIE
 • trimiteri pentru analize, consult, interpretare analize, eliberare retete, scutiri medicale etc.
MEDICINA MUNCII
 • eliberare fise de aptituine pentru angajati
ACUPUNCTURA
 • restabilirea echilibrului energetic al corpului uman; tratament pentru acnee, alerfii, astmn, bronsite, rinite, spondiloza cervicodorsolombara, artroze, nevralgie sciatica, nevralgie cervicobrahiala, tendinite, gastrita, ulcer gastroduodenal, sindrom de intestin iritabil, dischinezie biliara, efalee, migrena, nevralgie trigeminala, neurastenie, anxietate, dismenoree, sindrom premenstrual

Date de contact: SC Doctor Frandes SRL

 • Telefon: 0264.428.059
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Manastur
 • Orar:
  • Luni, Miercuri, Joi: 12:00 - 17:00
  • Marti, Vineri: 08:00 - 13:00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: