Cabinet Dr. VIGU Mihai - Medic specializat în biorezonanță - Electroacupunctură

Cabinet Dr. VIGU Mihai - Medic specializat în biorezonanță - Electroacupunctură

Actualizat la
30.05.2016
6538
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0740 571 772
Trimite Mesaj

Licențiat în medicină din 2001, fiind absolvent al Universității de Medicină din Cluj-Napoca, Dr. Vigu Mihai Adrian este specializat în biorezonanță și electroacupunctură. La cabinetul său din Cluj-Napoca, situat pe str. Inului, nr. 5, atât adulții, cât și copiii beneficiază de cele mai potrivite tratamente.

BIOREZONANȚĂ

Prin biorezonanță se face scanarea în câmp magnetic a întregului corp, putându-se detecta în faze incipiente deficiențele și modificările patologice prin intermediul undelor magnetice generate la nivelul organelor și celulelor. Aparatul poate identifica stările emoţionale, deficiențele de vitamine și minerale, detectează prezența agenților patogeni (viruși, bacterii, paraziți, fungi), afecțiuni ale sistemelor: nervos, digestiv, osos, circulator cardiovascular, respirator etc. Biorezonanța magnetică detectează și tratează cauzele bolii, nu doar afecțiunea în sine. După ce aparatul termină scanarea, medicul va interpreta rezultatele, urmând să stabilească diagnosticele și linia de tratament.

Aparatul pe care lucrează dr. Vigu Mihai prezintă și un rezonator pe care acesta face testările pentru medicamente - produse naturiste, astfel ca pacientul să primească tratamentul cel mai potrivit posibil, aparatul indicând pentru fiecare medicament în parte dacă ajută și în ce măsură ajută. Aparatul poate face terapie pentru orice organ afectat - laserterapie magnetică.

ELECTROACUPUNCTURĂ

Aparatele de electroacupunctură folosite în tratament combină acupunctura clasică cu stimulii electrici atât de benefici organismului. Așadar, pe lângă rezultatele foarte bune înregistrate, în tratament nu este necesară folosirea acelor, metoda nefiind dureroasă, putând fi folosită și la copii, atât pentru diagnostic, cât și pentru tratament.

Tehnicienii japonezi au folosit aparate pentru a măsura magnetismul și au determinat că oamenii suferă o scădere a energiei magnetice în corp, în zilele noastre. Această lipsă a magnetismului poate cauza boli ale sistemului nervos autonom al organismului. În ziua de azi, tratamentele în câmp magnetic devin tot mai căutate.

TRATAMENTE BIOREZONANȚĂ ȘI ELECTROACUPUNCTURĂ

Prin utilizarea biorezonanței sau a elecroacupuncturii, asociată cu un tratament naturist la cabinet sau la domiciliu, se pot efectua tratamente atât la adulți, cât și la copii, pentru:

 • întărirea imunității, tratamente de detoxifiere, deparazitare
 • terapii de eliberare emoţională
 • terapia durerii de orice tip (coloană, genunchi, șold, umăr, cap)
 • tratamentul bolilor de inimă, plămâni, ficat, colecist, rinichi, stomac, intestin, accident vascular cerebral, insomnii, scleroză multiplă, infertilitate, cancer în orice stadiu de evoluție etc.

Pentru toate afecțiunile enumerate mai sus se folosesc remedii naturiste variate (fitoterapeutice, uleiuri esențiale) care să ajute procesul de vindecare într-un mod mai natural și, astfel, mai sănătos (nu puține fiind cazurile, atât la adulți, cât și la copii, când pneumonii, infecții urinare, faringite, au fost tratate cu remedii naturiste fără a mai fi nevoie de utilizarea antibioticelor). Cabinetul oferă reduceri pentru copii și pentru pensionari!

DESPRE DR. VIGU MIHAI

Să devin medic era un lucru pe care mi-l doream din copilărie. Știam că asta presupune știința pe care o dobândești în facultate, rezidențiat, dar și dragoste față de oameni. Dragostea e un dar pe care îl primim de la Domnul, iar noi trebuie să îl facem să crească.

În timp am observat că medicina alopată nu este de ajuns și, treptat, am învățat tot mai mult din tainele medicinii alternative. Rezultatele au început să apară și cel mai mult mă bucuram când puteam să ajut un om prin medicina plantelor sau a altor terapii alternative. Însă, vindecarea e ceva mai mult… mai mult decât medicina alopată ori naturistă. E o întâlnire tainică între Dumnezeu, persoana ce dorește a se vindeca și medicul ce-i prezintă modul de a se vindeca.

Acesta e rolul meu: de a descoperi cauzele ce determină anumite boli, iar aici desigur, de cele mai multe ori sunt cauze sufletești. Aici trebuie intrat pe un alt tărâm, acela al vindecării trecutului acelei persone, deblocând acele mecanisme care cândva au declanșat îmbolnăvirea. De aceea, când primeam un telefon prin care mi se spunea „m-am vindecat parcă miraculos, durerea a dispărut parcă miraculos”, îi mulțumeam lui Dumnezeu nu doar pentru că trupul acelei persone s-a vindecat, ci mai ales pentru că acel suflet s-a trezit la viață, a înțeles că vindecarea vine de Sus și a început să ierte și să iubească, îmbrăcând în lumină și momentele de întuneric din trecut.

Așadar, și eu, la fel ca și pacienții mei, continui să învăț cum să iubesc, cum iubirea, iertarea, speranța, credința deschid mereu noi porți de vindecare, de lumină. Se spune că anumiți pacienți trebuie să ajungă la anumiți medici ori terapeuți și o vor face atunci când a sosit timpul potrivit pentru aceasta. Eu vă aștept cu drag pentru o „altfel” de medicină, mai simplă, mai curată, mai profundă.

Servicii medicale Cabinet Dr. VIGU Mihai - Medic specializat în biorezonanță - Electroacupunctură

 • Scanarea întregului corp prin biorezonanță magnetică
 • Tratament cu aparat de electroacupunctură
 • Întărirea imunității, tratamente de detoxifiere, deparazitare
 • Terapii de eliberare emoțională
 • Terapia durerii de orice tip (coloană, genunchi, șold, umăr, cap)
 • Tratamentul bolilor de inimă, plămâni, ficat, colecist, rinichi, stomac, intestin, accident vascular cerebral, insomnii, scleroză multiplă, infertilitate, cancer în orice stadiu de evoluţie etc.
MĂRTURII PACIENȚI

Date de contact: PFA Dr. Vigu Mihai

 • Telefon: 0740 571 772
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Marasti
 • Orar: Programări de luni până vineri la numărul 0740 571 772
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.doctor-vigu.ro
 • Adresa:
  • Strada Inului, nr. 5, Cluj-Napoca (la cerere, domnul doctor se deplasează la domiciliul pacientului)

  View Larger Map