Cabinet Avram Ana-Maria - Centru de vindecare si explorare interioara

Cabinet Avram Ana-Maria - Centru de vindecare si explorare interioara

Actualizat la
25.03.2016
6960
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0740 148 075; 0733 051 174
Trimite Mesaj
Imbunatateste-ti sanatatea fizica si psiho-emotionala cu o vizita la cabinetul Ana-Mariei Avram unde, intr-o atmosfera calda si primitoare, beneficiezi de programe personalizate de mentinere sau recuperare prin: procedee holistice de armonizare si proceduri profilactic recuperatorii.

Drumul spre tine insuti...cabinetul nostru! Iti oferim cadrul pentru  a incepe sa te bucuri mai mult de viata, fiind responsabil de sanatatea ta si starea interioara de bine.

Ana Maria Avram este absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca - licentiata in Fizio-Balneo-Kinetoterapie si Recuperare Medicala si propune o noua tehnica de terapie - MASAJUL ANTIALGIC EMPATIC - recomandata atat adultilor cat si copiilor.

Trebuie sa retii ca tot ce se intampla in interiorul tau este mult mai important decat ceea ce se intampla in exterior.
(John C. Maxwell)

Procedee holistice de armonizare


TEHNICA RAINDROP
Uleiuri esentiale calmante si revigorante aplicate pe spate si pe talpile picioarelor prin miscari manuare si energetice care stimuleaza corpul sa-si mobilizeze puterea de vindecare si sa-si echilbreze energiile. Ajuta la eliminarea tensiunii si a blocajelor emotionale.

MASAJUL POLINEZIAN (ma-uri)
Aceasta tehnica de vindecare isi are radacinile si principiile in civilizatia Huna din Noua Zeelanda. Ma-uri este manifestarea principiilor sacre ale vietii care sunt sustinute de energia matariki. Acesta este un masaj cu efecte profunde care aduce armonia asupra corpului nostru si a intregii structuri energetice, ajutand la eliminarea tensiunii si a blocajelor emotionale.

REFLEXOTERAPIA PLANTARA
Aceasta tehnica stimuleaza punctele de proiectie de pe talpa piciorului ale tuturor organelor interne, imbunatatind circulatia sangvina si limfatica din intreg organismul. Prin stimularea si echilibrarea secretiei de hormoni din glandele pineala si pituitara sunt optimizate functiile organelor interne.
avram-anamaria1

DETOXIFIEREA ORGANISMULUI - DetoxSpa
Prin Detox Spa este accelerat procesul natural de detoxifiere a organismului folosint principiul electrolizei. Recomandata pentru intarirea sistemului imunitar, echilibrarea bioenergetica, regenerarea celulara, scaderea colesterolului, a glicemiei, imbunatatirea calitatii somnului etc.

TEHNICA CRANIOSACRALA
Terapia Craniosacrala este o metoda de tratament manuala,blanda care se concentreaza pe indepartarea restrictiilor fiziologice aparute la nivelul  sistemului nervos,normalizarea si echilibrarea campurilor energetice aferente. Aceasta abordare provine din experienta lui John Upledger, doctor,osteopat si cercetator. Cele mai puternice efecte ale terapiei CranioSacrale sunt considerate in functionarea sistemului nervos central,a sistemului imunitar,a celui endocrine si in functionarea organelor viscerale prin intermediul sistemului nervos autonom.

TEHNICA ACCES BARS
Acces Bars reprezinta o metoda care foloseste mai multe instrumente menite sa faciliteze dezvolatrea unui nivel de constiinta mai inalt al oricarei persoane.  Acces Bars stimuleaza  capacitatea de a ne pune  intrebari, referitoare la ceea ce credem ca stim/sau nu stim, intrebari legate de punctele de vedere in care persistam cat si referitor la prejudecatiile pe care le avem. Astfel  reusim sa deschidem noi usi si noi posibilitati pentru noi insine spre o viata care poate oferii cu mult mai mult decat indraznim sa credem sau sa speram!

PRESOPUNCTURA SHIATSU NAMIKOSHI
Ministerul sanatatii din Japonia defineste Shiatsu astfel:” metoda de tratament care  prin aplicarea corecta a presiunii cu degetele  si palmele  pe anumite zone ale corpului, corecteaza dezechilibrele si disfunctiile, mentine si imbunatateste sanatatea,contribuie la vindecarea unor afectiuni specifice(discomfort,dureri,stress,tulburari nervoase,etc) si activeaza capacitatea naturala a corpului uman de a se vindeca . NU are nici un efect secundar!”

CONSULTATIE
Consultatia este  o prima intalnire, care are ca scop clarificarea si stabilirea detaliilor legate de terapia sau terapiile  care  se potrivesc cel mai bine pentru intentia ta cat si planul pentru realizarea acesteia.

MASAJ ANTIALGIC EMPATIC
Aceasta abordare a terapiei prin masaj pentru diferite zone dureroase din corp, difera de cea clasica  a masajului prin faptul ca are la baza rezonanta sau empatia terapeutului, fapt care stabileste o comunicare referitor la necesitatile locului respectiv.

IMPACHETARI DETOXIFIERE
Imachetarile de detoxifiere sunt deosebit de utile atat pentru fizic cat si pentru psihicul omului deoarece usureaza continutul din piele si organele interne favorizand astfel un  proces de insanatosire.

KINETOTERAPIE RELAXARE CORPORALA
Kinetoterapia este o procedura medicala care inseamna terapie prin miscare, astfel prin diferite moduri de a aseza si/sau mobiliza corpul reusim sa favorim o stare de relaxare si desfacere a tensiunilor si acumulate.

TERMOTERAPIE INFRAROSU
Termoterapia infrarosu este o procedura care favorizeaza incalzirea corpului si determina eliberarea de toxine acumulate, astfel nivelul nostru de sanatate si vitalitate este optimizat.
avram-anamaria2

Servicii medicale Cabinet Avram Ana-Maria - Centru de vindecare si explorare interioara

 • CONSULTATIE
60 LEI
 • TEHNICA CRANIOSACRALA
70 LEI
 • MASAJ POLINEZIAN
70 LEI
 • MASAJ ANTIALGIC EMPATIC
60 LEI
 • TEHNICA RAINDROP
200 LEI
 • REFLEXOTERAPIE PLANTARA
50 LEI
 • PRESOPUNCTURA SHIATSU NAMIKOSHI
70 LEI
 • TEHNICA ACCES BARS
70 LEI
 • KINETOTERAPIE RELAXARE CORPORALA
60 LEI
 • IMPACHETARI DETOXIFIERE
75 LEI
 • DETOXSPA
40 LEI
 • TERMOTERAPIE INFRAROSU
60 LEI

Date de contact: SC Complet Definit SRL-D

 • Telefon: 0740 148 075; 0733 051 174
  Fax: -
 • Cartier: Centru
 • Orar:
  • Programari la 0740 148 075
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.cabinet-kineto.ro