AFFIDEA - Radiologie si imagistica medicala - Ecografie - Tomografie

AFFIDEA - Radiologie si imagistica medicala - Ecografie - Tomografie

Actualizat la
08.02.2017
24033
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0264 407 970; 0724 308 309
Trimite Mesaj

AFFIDEA, fosta Scandia Imagistica Cluj, a luat fiinta in anul 2005 si a functionat drept centru de teleradiologie. Actualul centru de radiologie si imagistica medicala este functional din anul 2007.

Incepand cu luna iunie 2015, Scandia Imagistica Cluj si-a schimbat numele în Affidea, in cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind ca urmare a dorintei la nivelul Grupului de a construi un brand global, cu o identitate puternica in Europa, in deplin acord cu valorile companiei.

scandia-imagistica-2014Affidea ofera pacientilor servicii medicale de radiologie imagistica la standarde de varf, la nivelul regional al municipiului si judetului Cluj, dar si al judetelor invecinate.

Centrul de radiologie si imagistica a fost realizat cu scopul de a oferi servicii medicale la nivel regional, la cel mai inalt nivel tehnic, in scopul diagnosticarii prompte, corecte si la standarde europene pacientilor care i se adreseaza.

In vederea atingerii acestui obiectiv, Affidea are in dotare aparatura digitala performanta ce ofera posibilitatea unor examinari medicale de mare acuratete.

Personalul care deserveste pacientii centrului medical clujean a fost pregatit la doua dintre clinicile companiei norvegiene Curato Røntgen. Modul profesionist prin care s-a realizat si se realizeaza in continuare instruirea personalului ofera certitudinea unei activitati medicale performante, la aceasta contribuind legatura permanenta cu centrele din Norvegia si participarea personalului medical la congrese interne si internationale (Chicago, Viena, Paris), precum si la numeroasele traininguri de specialitate.

ECHIPA DE MEDICI A CENTRULUI DE RADIOLOGIE SI IMAGISTICA AFFIDEA

Dr. Popita Vasile

Dr. Damian Claudiu

Medic primar radiologie si imagistica medicala

Medic specialist radiologie si imagistica medicala

Dr. Raus Iulian

Dr. Nour Daniel

Medic primar radiologie si imagistica medicala

Medic primar medicina de urgenta

Dr. Calin Marius

Dr. Benta Ioana

Medic primar radiologie si imagistica medicala

Medic primar medicina de urgenta

Dr. Kovacs Margareta

Dr. Manole Simona

Medic primar radiologie si imagistica medicala

Medic primar radiologie si imagistica medicala

Dr. Roman Raluca

Dr. Schiau Vlad

Medic specialist radiologie si imagistica medicala

Medic specialist radiologie si imagistica medicala

Dr. Lisencu Carmen

Dr. Ciortea Cristina

Medic primar radioterapie

Medic primar radiologie si imagistica medicala

Dr. Csaba Csutak

APELATI LA SERVICIILE AFFIDEA!

Medic specialist radiologie si imagistica medicala


Affidea este in relatii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate: Cluj, Salaj si casa O.P.S.N.A.J. si ofera servicii de radiologie si imagistica medicala gratuite pe baza de bilet de trimitere.
Fa-ti o programare la Scandia Imagistica!

Servicii medicale AFFIDEA - Radiologie si imagistica medicala - Ecografie - Tomografie

RMN
 • Imagistica prin rezonanta magnetica (RMN) - Examinare ce foloseste camp magnetic si impulsuri de radiofrecventa cu scopul de a vizualiza diverse organe si segmente ale corpului uman. In multe cazuri, RMN pune la dispozitie date ce nu sunt oferite de tomografia computerizata, radiografia conventionala sau ecografia.
CT
 • Tomografia computerizata se realizeaza prin utilizarea razelor X pentru a crea imagini detaliate ale structurilor din interiorul corpului si colonoscopie virtuala, tehnica noua de investigatie imagistica.
MAMOGRAFIE
 • Mamografia digitala reprezinta o examinare radiologica speciala a sanului ce ajuta la depistarea cancerului in stadiu incipient.
PUNCTIE PERCUTANTA MAMARA
 • La sfarsitul investigatiilor imagistice destinate depistarii afectiunilor mamare pot fi puse in evidenta formatiuni ce necesita diagnostic histopatologic (microscopic). In acest caz este necesara recoltarea de celule sau fragmente de la nivelul formatiunii identificata - punctia.
ECOGRAFIE
 • O modalitate imagistica de exceptie, ce permite explorarea organismului prin ultrasunete, fiind cea mai folosita examinare imagistica, datorita beneficiilor sale.
RADIOGRAFIE DIGITALA
 • Radiografia digitala este cea mai utilizata metoda de examinare cu raze X (raze roentgen) din cadrul radiologiei.
OSTEODENSITOMETRIA
 • Examinarea DEXA permite determinarea precisa a densitatii minerale osoase si diagnosticarea osteoporozei.

 SCANDIA IMAGISTICA - radiologie si imagistica medicala - ecografie - tomografie

Date de contact: AFFIDEA CLUJ SRL

 • Telefon: 0264 407 970; 0724 308 309
  Fax: 0264 455 220
 • Cartier: Zorilor
 • Orar:
  • Luni - Vineri: 08:00 - 20:00
  • Sambata: 09:00 - 16:00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.affidea.ro/
 • Adresa:
  • Str. Ciresilor, Nr. 1C, Cluj-Napoca